JHS Pedals overlegen Lava Retro 6 m Coil kabel, rett

kr 390 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • Reduserer Triboelectric støy til et Minimum.
  • 99,99% oksygenfri kobberkabel.
  • Overlegen skjerming & lav støy.
  • Helt laget i USA

JHS Pedals overlegen Lava Retro 6 m Coil kabel, rett

- detaljer
JHS overlegen lavaen Retro Coil 20' er ideell som en fra gitar pedal bord linje. Kabelen tilbyr litt mørkere svar enn de fleste kabler på grunn av sin unike dra. Hvis du spiller masse fuzz, forvrengning/kjøre eller bruke en skitten amp du vil elske hvordan denne kabelen smooths ut høy slutten og varmer opp akkurat nok ting å gjøre deg forelsket i hele igjen rigg.

Produktreferanse: 63376

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Lava Retro Coil

De revolusjonerende best i klassen Lava Retro Coil kabelen har en eksklusiv proprietære ytre jakke som er en unik Hybrid cellegummi Polymer blanding som gjør det mest kuperte, lett og solid coil kabelen tilgjengelig. Lava Retro spolen overfører signalet bedre enn alle andre CoILene fordi tonen choking effekter av høy kapasitans minskes ved hjelp av en 99,99% ren oksygen gratis kobber lav-tråd telle dirigent og spiral skjold samt en nitrogen-injisert Foam Polyethlene dielektrisk tilkobling kapasitans til et interessepunkt så denne kabelen høres bare rett - ikke for mørkt og ikke for lyst.

Lava Retro spolen er død stille i alle situasjoner på grunn av en spesialdesignet indre PVC jakke som var spesielt utviklet for å redusere triboelectric støy til et minimum. Coil størrelse ble utformet slik at det passer denne kabelen i gitarkasse og ikke føler at du er lugging rundt en død slange. For å gjøre denne spesielle coil kabelen høres enda bedre, brukes G og H plugger av Abbatron med sin patenterte kobber kjerneteknologi med 4% sølv loddetinn å tydelig satt Lava Retro spolen fra hverandre som best i klassen.

Revolusjonerende Lava Retro spolen er den eneste sammenrullede gitar kabelen på markedet helt og holdent laget i USA – dette omfatter bulk kabel, plugger og sluttmontering.