Laney Cub 10 røret gitarforsterkere - B-lager

kr 2 135 Utsalgspris kr 2 471 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

Laney Cub 10 røret gitarforsterkere - B-lager

- detaljer

Laney CUB 10 er ikke bare en større CUB 8 amp, det er en helt annen gitar forsterker og kommer fra videre langs evolusjonære banen av rør forsterker design. CUB-10 er en klasse A / B design og gir 10 watt RMS strøm fra under en utskrift lastet med en 6v6GT, drevet fra en pre amp lastet med 2 ECC83's. Pre amp kompliment består av en Tone kontroll, et volum kontroll og en kontroll, sammen med en rekke Hi & Lo-kontaktene. CUB 10 huser en 10" Celestion driver.Vær oppmerksom på at dette er en B-aksje element. B lageret er enten ex reparasjon eller tidligere er returnert av en annen kunde. Den opprinnelige boksing og manuell mangle, og det kan være noen lite tegn til bruk.
Ellers fungerer enheten som nye.

Dette er en flott mulighet til å kjøpe et fullt fungerende produkt til en rabattert pris, leveres med ett års garanti.Programvare sammen med det opprinnelige nye produktet kan ha blitt registrert, eller kan ikke lenger bli inkludert.

Produktreferanse: 79146

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Den CUB 10 klasse A / B under utskrift gir denne forsterkeren et pent uttalt mellomklassen - som er hvor naturlig frekvenser av gitar instrument sit. Dette betyr at den CUB-10 har en veldig naturlig og responsive mellomklassen når kjører ren. Trykk amp litt vanskeligere, og ting begynner å bli veldig Zeppelin-esque - tTube «Heartbreaker». Hit strengene vanskeligere og amp bryter opp aldri så fleksibelt, ringe mer gevinst og amp virkelig begynner å koke med vintage tone. To 6V6GT's jobber hardt for å gi rikelig med low-end slag for en liten tube amp, perfekt for en blues solo.

** Laney CUB 10 gitar forsterker spesifikasjoner:

  • 10 watt RMS utgang
  • Hei og Lo innganger
  • Klasse A / B
  • Tradisjonelle Tone og form
  • 10" Celestion Driver
  • Ekstra forsterkning Control
  • 1 x ECC83 Pre Amp Tube
  • 2 x 6V6GT's kraftsektoren
  • Utvidelse høyttaler kontakten på baksiden
Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.