Laney Cub 12 røret gitarforsterkere - B-lager

kr 2 443 Utsalgspris kr 3 052 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

Laney Cub 12 røret gitarforsterkere - B-lager

- detaljer

CUB12 tilbyr en CUB med en betydelig større bit og en kjekk liten knep ermet! Alle vil bli avslørt i et øyeblikk.

CUB12 hus en Celestion 12 tommers driveren, gir det økte volumet og en full, rik ventil tone. Ser på preamp det er klart at CUB12 pakker mer inn i amp enn sine mindre søsken. Fra høyre mot venstre kontrollene kjøres som følger: få, diskant, midten, Bass, volum og endelig Tone. Seksjonen av CUB12 er basert rundt et par EL84 rør gir det en mer øses tone enn mindre kolleger. Tenk glatt rik overdrive med bagger av gevinst.Vær oppmerksom på at dette er en B-aksje element. B lageret er enten ex reparasjon eller tidligere er returnert av en annen kunde. Den opprinnelige boksing og manuell mangle, og det kan være noen lite tegn til bruk.
Ellers fungerer enheten som nye.

Dette er en flott mulighet til å kjøpe et fullt fungerende produkt til en rabattert pris, leveres med ett års garanti.Programvare sammen med det opprinnelige nye produktet kan ha blitt registrert, eller kan ikke lenger bli inkludert.

Produktreferanse: 74514

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Nå kjekk liten trikset - CUB12 har to inngangstilkoplingene - en merket 15 watt, og den andre merket "mindre enn en watt". Koble til de 15 watt inngang og det er hva du får - 15 watt kule rør tone, plugg inn i "mindre enn 1 watt" kontakt og du får din store rør tone, men nå er det en hvisken, i stedet for et brøl. Alternativet "mindre enn 1 watt" lar deg kjøre makt amp delen hardt, slik at du virkelig access mørke Art av makt amp forvrengning

Laney CUB 12 gitar forsterker spesifikasjoner:

  • 15 watt RMS utgang og<1W>
  • 15W og<1W>
  • Klasse A / B
  • Gevinst, diskant, midten, Bass, volum og Tone kontroller
  • 12" Celestion Driver
  • 3 x ECC83 Pre Amp Tube
  • 2 x EL84's kraftsektoren
  • Utvidelse høyttaler kontakten på baksiden
Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.