Laney IRT-412 Ironheart 4 x 12" gitar kabinett - B-lager

kr 3 848 Utsalgspris kr 4 399 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

Laney IRT-412 Ironheart 4 x 12" gitar kabinett - B-lager

- detaljer

En kick ass metall amp fortjener noe spesielt for en Kabinett og det er akkurat hva det IRONHEART 412 Kabinett er! Designet til brukes frittstående eller som en del av en full stabel setup hver Kabinett er lastet med 4 HH spesialdesignet 12" Custom drivere som meisle ut en sviende 320W (16 Ohm). Disse rett frontet skap huset en vinklet baffel for å gi deg best av begge verdener. Mer enn nok for alle metal monster.Vær oppmerksom på at dette er en B-aksje element. B lageret er enten ex reparasjon eller tidligere er returnert av en annen kunde. Den opprinnelige boksing og manuell mangle, og det kan være noen lite tegn til bruk.
Ellers fungerer enheten som nye.

Dette er en flott mulighet til å kjøpe et fullt fungerende produkt til en rabattert pris, leveres med ett års garanti.Programvare sammen med det opprinnelige nye produktet kan ha blitt registrert, eller kan ikke lenger bli inkludert.

Produktreferanse: 75798

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Denne klassiske kombinasjonen av Laney og HH gjør hele forskjellen når du snakker store tone, flott lavfrekvent respons, åpne mellomtone og en søt øverste enden.

Hver IRT412 er produsert av robust håndplukkede karakter lag og konstruert til slik krevende standard at det vil ta hva du kaster på den i årene som kommer.

Kledd i strukturert svart tolex, og utstyrt med stål hjørner og topp montert castor kopper er hver IRT412 avsluttet med stål møbelhjulene og heavy-duty stang håndtak slik at flytting denne Kabinett fra konserten til konsert en bris.

Funksjoner / spesifikasjoner:

  • Power RMS: 230 watt
  • Innganger: 2 x 6.3 mm jack-kontakter
  • Impedans: 16 Ohm
  • Drivere: 4 x HH tilpasset designet 12" drivere
  • Forvirre: Vinklet
  • Møbelhjulene: Metall møbelhjulene

Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.