Luna Fauna Dolphin elektroakustisk gitar

Dette produktet er ikke tilgjengelig for levering til landet ditt

 • Vattert lønn topp tilbyr slående visuelle og Bright tonale egenskaper.
 • Lønn kroppen produserer lys angrep og store Sustain.
 • Folk Cutaway kropp gir behagelig spillopplevelse.
 • Abalone Dolphin rosett gir iøynefallende utseende.
 • Med Fishman elektronikk, ideell For Gigging gitarist

Luna Fauna Dolphin elektroakustisk gitar

- detaljer
Luna Fauna Dolphin Electro akustisk gitar har en virkelig imponerende utseende som bærer Lunas vakre lidenskap for naturen og fortryllende essenser helt. Fauna Dolphin representerer havet, pattedyr og naturens skjønnhet via sin abalone dolphin rosett og trans blå finish over vattert lønn bølger. Med en dyne lønn topp og lønn rygg og sider, Fauna Dolphin leverer en skarpe, lyse tone og store Sustain. Dyne lønn toppen ikke bare tilbyr imponerende og kraftig tonale egenskaper, men gir en majestetisk estetisk. I tillegg til sin store akustisk tonale karakter kan Fauna Dolphins taleveiledning bli forsterket via sin Fishman Isys + preamp, gjør det ideelt for gigging gitaristen. Spilleren som sliter med større bodied gitar vil virkelig verdsette Fauna Dolphins lys wight og komfortable form, gjør det enkelt å stativ for de lengre settene uten byrden av en tyngre instrument.

Produktreferanse: 53104

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Dyne lønn og lønn anlegg

Luna Fauna Dolphin funksjonene en slående quilt maple topp, som ikke bare tilbyr en fantastisk estetisk, men leverer store tonale egenskaper som er ideelle for et bredt spekter av sjangere. Med en dyne lønn topp og lønn rygg og sider, Fauna Dolphin produserer lys sang høyder, en sterk øvre mellomtoner, med god Sustain og masse bite.

Fishman Isys +

Fauna Dolphin er utstyrt med en Fishman Isys + preamp, hvilke skaffer forsterket akustisk lyd for live og øving miljøer. Bare plug-in til en forsterker eller PA-system og lytte til din akustisk naturlige tonale karakter levende gjennom dette sofistikerte og kompakt system. Preamp har roterende kontrollene til bass, diskant, og volum, samt en fase-knapp og en ekstra bekvemmelighet med innebygd tuner for nøyaktig og enkel justering. Den innebygde tuneren har også en lyse lett lese LED-skjerm for tuning i den mørkeste av arenaer og øving miljøer.

Mahogany hals og rosentre gripebrett

Laget av mahogni, gir Fauna Dolphins hals spillere med en sonic varme, samt superb resonans og stor holdbarhet. Mahogny er brukes vanligvis til håndverket gitar hals, dette er fordi tre reagerer sterkt på mange spille stiler og teknikker med letthet. Luna har også gitt spillere med C formet hals profil, som ikke bare tilbyr komfort, men gjør spillerne til å bli et fast grep uten krampeaktig hender. Glatt spille halsen er toppet med en rosewood gripebrett som leverer en varme, lyse, sizzling-gnisten som virkelig skinner gjennom når du spiller fingerpicking teknikker. Rosewood som en gripebrett tilbyr en glatt og energisk spille. For ekstra skjønnhet, er gripebrettet sprinkled med Lunas signatur månen fase inlays.

Folk Cutaway kropp

Med en folk cutaway kropp motta spillere et lett, behagelig instrument som kan hacke lang konserter, studio økter og øvelser uten å bli ubehagelig eller tunge på kne eller skuldre. Den folk cutaway tilbyr god projeksjon og volum, men ikke helt som mektige som større bodied gitar. Søt, lys og full tone er spesielt godt egnet til folk sjangere og fingerstyle stiler, men fortsatt rommer mange teknikker og spillestiler sterkt. Fauna Dolphins utsparingene kalles en venetiansk stil cutaway, som er kjent for sine myke, glatte og elegante linjer som fremmer den access til øvre gripebrett shredding.

Luna utseendet

Luna gitarer er kjent for sine vakkert fortryllende og natur tema design og instrumenter er opprettet for å engasjere en spillere sinn sammen med talent og ånd. Luna trekker inspirasjon fra naturen å opprette sin flotte design, gitarer i Luna's Fauna serien er at å skille seg ut fra mengden, og dette er intet unntak. Fauna Dolphin representerer havets skjønnhet, skapninger i havet, pattedyr og naturens evne til å skape en fortryllende og åndelige vibe. Dens dyne lønn topp tilbud utseendet av den rolige bølger og med sin trans blå finish med abalone inlays, Fauna Dolphin er sikker på å skinne lys i alle Arena. Fauna Dolphin forblir tro mot sitt navn via treenigheten av delfiner sirkle soundhole, som er innlagt i en blanding av abalone og mor-av- pearl representerer glinsende-gnisten at havet har når fanget av sollys.

Luna historie

Yvonne Villiers er en dyktig farget glass kunstner som seg Luna gitarer. Hennes inspirasjon for en linje av gitarer designet for å maksimere spille komfort kom fra moren, Hilda Villiers, en bassist i over 40 år. Mens de ser sin mor på scene, Yvonne kunne ikke hjelpe, men merker massiv kampen hennes mamma hadde mens du spiller. Med hennes mamma er petite og bruke slik en tung instrument, pleide hun å klage over hvor vanskelig det var å være en kvinne og prøver å spille disse store bassgitarer.

Yvonne spurte så hvis det var andre som mamma som kjempet med samme problemer og smerter. Hun kom opp med ideen om en kvinne bestemt gitar, unikt skreddersydd for å passe kroppene deres hender og deres musikalske stilarter. Yvonne flyttet til opprettet Luna gitarer, en linje av gitarer laget for kvinnelige musikere i alle aldre og laget med lyse visuelle skjønnhet å engasjere kvinner sinn og ånder med sine talent.

Yvonne hadde allerede strålende kunstneriske ferdigheter og bruk av farger, hun deretter søkt samme teknikker som hun med sin prisbelønte glassmalerier arbeide for sin nye linje av gitarer. Hun er kjent for å bruke rike farger som skimmer og skinne med hver bevegelse gir en iøynefallende design sammen med de store musikalske tonene Luna gitarer levere. Yvonne design kompetanse har ført så mange menn til å svare på Lunas godt utformet, ånd-engasjerende instrumenter at selskapet nå skaper gitarer for både kvinnelig og mannlig musikere i alle aldre.

Spesifikasjoner

Kropp og Bro

 • Kropp skikkelsen: Folk Cutaway
 • Topp materiale: Dyne lønn
 • Kroppen materiale: Lønn
 • Skalalengde: 648 mm
 • Binding: Abalone
 • Bridge: Rosewood
 • Slutt: Trans Azure

Nakken og gripebrett

 • Halsen materiale: Mahogni
 • Halsen form: C
 • Gripebrett materiale: Rosewood
 • Gripebrett innlegg: Mor til Pearl månen fase
 • Halsen konstruksjon: Settet hals
 • Antall bånd: 19
 • Nut: Daeil kjemiske (plast)
 • Mutter bredde: 43 mm

Elektronikk & Hardware

 • Preamp: Fishman Isys +
 • Preamp kontroller: Volum/Bass/diskant/fase/volum/Tuner
 • Hardware farge: børstet nikkel
 • Mottakere: Forseglet Die Cast
 • Strenger: D'Addario EXP16 (.12-.053) belagt