Luna Gypsy Muse Dreadnought akustisk gitar Gig Bag

Dette produktet er ikke tilgjengelig for levering til landet ditt

 • Velg Gran topp leverer bred drivkraft omfang.
 • Mahogni kropp gir rik tydelig varme.
 • Rosentre gripebrett For smidig og energisk spill.
 • Glinsende månefase Inlays For ekstra skjønnhet.
 • Inkluderer Gig Bag, reim, plukker og Pitch Pipe Tuner

Luna Gypsy Muse Dreadnought akustisk gitar Gig Bag

- detaljer
Luna sigøyner Muse Dreadnought akustisk gitar + Gig Bag funksjoner en Velg Gran og mahogni konstruksjon som gir sigøyner Muse med et bredt dynamisk område og en rik, fyldig tone som tilbyr en resonans, lydmessig gledelig opplevelse. Sigøyner Muse har også en dreadnought kroppsform som gir en rik, dyp tone som kan håndtere mange teknikker og sjangere med letthet. Velg Gran toppen suppleres av subtile, men vakre keltiske soundhole rosett og dens glatt spille rosewood gripebrett er sprinkled med Lunas eksklusive månen fase markører, i mor til pearl for ekstra skjønnhet. Denne rimelige, klassisk dreadnought gitar, blandet med et snev av Lunas kreative personlighet vil plasseres diskret i hjemmet og studentboliger. Luna er kjent for å designe komfortable instrumenter for musikere i alle aldre og behov, og sikre at alle deres design er vakkert utformet for å engasjere en spillere og sjel, med sine talent. Luna sigøyner Muse har en gig bag, gitar reim, plukker og en pitch pipe-mottaker.

Produktreferanse: 53138

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Velg Gran mahogny konstruksjon

Sigøyner Muse har en Velg Gran topp som gir sprø artikulasjon og leverer et bredt dynamisk område. Gran brukes vanligvis til å bygge gitar topper, tre genererer et allsidig tonale tegn som reagerer sterkt på både lys fingerpicking teknikker til tyngre klimprer. I skogen selv er ganske elastisk i naturen som resonerer godt mens resterende sterk, og gir en fokusert lyden av dype lows, en varme mellomtoner og lyse glitrende høyder. Sin lyst tonet Gran topp kombinert med mahogni ryggen og sidene som produserer en meaty mellomtoner, punchy, woody toner, samt en rik, mørke og resonant tone.

Mahogany hals og rosentre gripebrett

Laget av mahogni, tilbyr Muses halsen stor holdbarhet og resonans. Mahogny brukes vanligvis til håndverket gitar hals, tre reagerer sterkt på mange teknikker med letthet. Å gi komfort, sigøyner Muse funksjonene en C formet hals profil, som tilbyr en komfortabel og sikker grep, redusere sannsynligheten for en krampeaktig hånd. Halsen er toppet med en rosewood gripebrett som leverer en lys, varme, sizzling-gnisten som virkelig skinner gjennom når du spiller fingerpicking teknikker. Dens gripebrett også gir en jevn og energisk spillopplevelse og er sprinkled med fantastiske mor til pearl månefase inlays, eksklusivt til Luna.

Dreadnought kroppen

Sigøyner Muse har en dreadnought kroppsform, som tilbyr stor projeksjon og volum, samtidig som samlet tonale balansen. Dreadnought kroppen er bedre egnet for spillere med en lengre register, og de mer komfortable med større-bodied gitar. Sigøyner Muse gir en samlet fyldig lyd som rommer mange forskjellige spillestiler og sjangere like enkelt. Volumet sigøyner Muse kan prosjektet gjør det ideelt for sangeren/låtskriveren, som vokalister kan virkelig presse sine membran til max uten å føle for høyt mot gitaren er volum. Dreadnought kroppen er i stand til å håndtere mange forskjellige sjangere, gjør det allsidig og ideell for studenter å finne deres spillestil.

Luna historie

Yvonne Villiers er en dyktig farget glass kunstner som seg Luna gitarer. Hennes inspirasjon for en linje av gitarer designet for å maksimere spille komfort kom fra moren, Hilda Villiers, en bassist i over 40 år. Mens de ser sin mor på scene, Yvonne kunne ikke hjelpe, men merker massiv kampen hennes mamma hadde mens du spiller. Med hennes mamma er petite og bruke slik en tung instrument, pleide hun å klage over hvor vanskelig det var å være en kvinne og prøver å spille disse store bassgitarer.

Yvonne spurte så hvis det var andre som mamma som kjempet med samme problemer og smerter. Hun kom opp med ideen om en kvinne bestemt gitar, unikt skreddersydd for å passe kroppene deres hender og deres musikalske stilarter. Yvonne flyttet til opprettet Luna gitarer, en linje av gitarer laget for kvinnelige musikere i alle aldre og laget med lyse visuelle skjønnhet å engasjere kvinner sinn og ånder med sine talent.

Yvonne hadde allerede strålende kunstneriske ferdigheter og bruk av farger, hun deretter søkt samme teknikker som hun med sin prisbelønte glassmalerier arbeide for sin nye linje av gitarer. Hun er kjent for å bruke rike farger som skimmer og skinne med hver bevegelse gir en iøynefallende design sammen med de store musikalske tonene Luna gitarer levere. Yvonne design kompetanse har ført så mange menn til å svare på Lunas godt utformet, ånd-engasjerende instrumenter at selskapet nå skaper gitarer for både kvinnelig og mannlig musikere i alle aldre.

Spesifikasjoner

Kropp og Bro

 • Kropp skikkelsen: Dreadnought
 • Topp materiale: Velg Gran
 • Kroppen materiale: Mahogni
 • Skalalengde: 648 mm
 • Bindende: 3 lag
 • Bridge: Rosewood
 • Finish: Naturlig

Nakken og gripebrett

 • Halsen materiale: Mahogni
 • Halsen form: C
 • Gripebrett materiale: Rosewood
 • Gripebrett innlegg: Mor til Pearl månen fase
 • Halsen konstruksjon: Settet hals
 • Antall bånd: 20
 • Nut: Daeil kjemiske (plast)
 • Mutter bredde: 43 mm

Hardware

 • Hardware farge: Chrome
 • Mottakere: Forseglet Die Cast