Luna Heartsong Electro akustisk konsert Ukulele med USB-utgang

Dette produktet er ikke tilgjengelig for levering til landet ditt

 • Solid Gran topp gir sprø artikulasjon.
 • Mahogni kropp gir rike varme.
 • Konsert Ukulele kroppen produserer rik lyd.
 • USB utgang Jack tilbyr kreative spillopplevelse.
 • Ideelt For opptreden musikere på grunn av innebygd elektronikk

Luna Heartsong Electro akustisk konsert Ukulele med USB-utgang

- detaljer
Luna Heartsong Electro akustisk konsert Ukulele er det ideelle instrumentet for å maksimere din kreativitet. USB-utgang kan du posten helst noe sted, med minimal definere. Alt som trengs er en USB-støtte bærbar PC, smart telefon, iPhone eller iPad, gjør denne ukulele perfekt for når inspirasjonen slår på ellers svart. Med en solid Gran topp, mahogny rygg og sider produserer Heartsong Ukulele en klassisk ukulele lyd som projiserer et lydmessig behagelig varme, og et bredt dynamisk område. Luna-Heartsong har en konsert kroppsform som ikke bare gir en behagelig spillopplevelse, men gir en rikere, varmere tone enn sine mindre størrelse sopran familiemedlem. Ferdig med diskant/bass nøkkel rosett, pearl dot inlays og pearloid mottakere, den Heartsong tilbyr en imponerende utseende å matche tone.

Produktreferanse: 53098

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Solid Gran topp og mahogni kropp

Heartsong konserten har en solid Gran topp som genererer en allsidig tone som tilbyr også et bredt dynamisk område, med dype lows, fokusert mellomtoner og søt sang høyder. Lyst tonet Gran toppen er sammenkoblet med mahogni ryggen og sidene for ekstra varme. Dens mahogni ryggen og sidene tilbyr mer volum og en sterk balanse mellom high-end og bass, som gjør denne uke å beholde klassiske ukulele tone.

Mahogany hals og rosentre gripebrett

Laget av mahogni, tilbyr Heartsongs halsen en sterk og robust spille mens gir spillere med masse resonans. Mange ukulele nakken er laget av mahogni fordi tre reagerer sterkt å plukke, spilte og forskjellige finger teknikker med samme letthet. Halsen er toppet med rosentre gripebrett som leverer en lys, varm tone og glitrende lyd som virkelig skinner gjennom når du bruker fingeren plukke teknikker. Det rosewood gripebrettet tilbyr en glatt og energisk spillopplevelse også og er sprinkled med pearl dot for ekstra skjønnhet.

Fishman Kula Preamp

Heartsong konsert Ukulele er utstyrt med en Fishman Kula preamp, som muliggjør grunnleggende lyd tilpasning for live og øving miljøer. Kula funksjoner roterende kontrollene for bass, midten diskant. Bare kobler til en forsterker eller PA-system og lytte til ukulele's naturlige tonale karakter levende gjennom dette sofistikerte og kompakt system.

USB kreativitet

USB-utgang som gjør Heartsong serien så spesiell. Med disse utdataene må aldri bekymre sangen ideer igjen, bare koble til og spille inn direkte i enheten. Det er iOS, kompatibel med en rekke smartphone opptak apps, og ingen ekstern strøm er nødvendig som produksjonen er selvforsynt med strøm via preamp's 9 volts batteri, så du kan bruke den uansett hvor du er.

Luna historie

Yvonne Villiers er en dyktig farget glass kunstner som seg Luna gitarer. Hennes inspirasjon for en linje av gitarer designet for å maksimere spille komfort kom fra moren, Hilda Villiers, en bassist i over 40 år. Mens de ser sin mor på scene, Yvonne kunne ikke hjelpe, men merker massiv kampen hennes mamma hadde mens du spiller. Med hennes mamma er petite og bruke slik en tung instrument, pleide hun å klage over hvor vanskelig det var å være en kvinne og prøver å spille disse store bassgitarer.

Yvonne spurte så hvis det var andre som mamma som kjempet med samme problemer og smerter. Hun kom opp med ideen om en kvinne bestemt gitar, unikt skreddersydd for å passe kroppene deres hender og deres musikalske stilarter. Yvonne flyttet til opprettet Luna gitarer, en linje av gitarer laget for kvinnelige musikere i alle aldre og laget med lyse visuelle skjønnhet å engasjere kvinner sinn og ånder med sine talent.

Yvonne hadde allerede strålende kunstneriske ferdigheter og bruk av farger, hun deretter søkt samme teknikker som hun med sin prisbelønte glassmalerier arbeide for sin nye linje av gitarer. Hun er kjent for å bruke rike farger som skimmer og skinne med hver bevegelse gir en iøynefallende design sammen med de store musikalske tonene Luna gitarer levere. Yvonne design kompetanse har ført så mange menn til å svare på Lunas godt utformet, ånd-engasjerende instrumenter at selskapet nå skaper gitarer for både kvinnelig og mannlig musikere i alle aldre.

Spesifikasjoner

Kroppen og Bridge

 • Kroppen: Konsert
 • Toppen: Solid Gran
 • Tilbake og sider: Mahogni
 • Slutt: Sateng
 • Bridge: Rosewood

Nakken og gripebrett

 • Halsen: Mahogni
 • Gripebrettet: Rosewood
 • Skala: 381 mm
 • Mutter størrelse: 1 11/16 ''

Hardware & elektronikk

 • Preamp/Tuner: Fishman Kula + USB
 • Utdata: 1/4 '' + USB