Luna Heartsong Nylon Folk Electro akustisk gitar med USB

Dette produktet er ikke tilgjengelig for levering til landet ditt

 • Folk kroppsfasong gir komfortable spille.
 • USB utgang Jack tilbyr kreativ lek.
 • Gran topp gir sprø artikulasjon.
 • Mahogny rygg og sider gir rik tydelig varme.
 • Ideelt For opptreden musikere på grunn av innebygd Fishman elektronikk

Luna Heartsong Nylon Folk Electro akustisk gitar med USB

- detaljer
Luna Heartsong Nylon Folk Electro akustisk gitar med USB er det ideelle instrumentet for å maksimere din kreativitet. USB-utgang kan du posten helst noe sted, med minimal definere. Bare bruk en USB-støtte bærbar PC, smart telefon, iPhone eller iPad, gjør denne gitaren perfekt for når inspirasjonen slår på ellers svart. Heartsong Nylon har en Gran og mahogni konstruksjon som sammen gir sprø artikulasjon og et bredt dynamisk område, samt produsere en rik mørke varme for en full, allsidig og resonant lyd. I tillegg til sin store naturlige akustiske lyden er Heartsong utstyrt med en innebygd Fishman preamp aktivere forsterkes ytelse for både live og øving miljøer. Ferdig med diskant/bass nøkkel rosett, pearloid musikk notasjon inlays og glatt sateng natural Tildekking, Heartsong er ideell for klassisk spillere og nylon streng-stil sjangere.

Produktreferanse: 53200

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Gran og mahogni konstruksjon for klassisk lyd

Gran og mahogni er sammen ofte en klassisk og førstevalget blant gitarister, som deres personlige toner, blandet, tilbyr en allsidig, rik og resonant tone karakter. Velg Gran toppen genererer en allsidig tone som tilbyr også et bredt dynamisk område, med dype lows, fokusert mellomtoner og søt sang høyder. Lyst tonet Gran toppen er sammenkoblet med mahogni ryggen og sidene for ekstra varme. Mahogni ryggen og sidene gir en meaty mid-range mens produsere punchy, woody toner med mye dybde og kompleksitet du mest spillestiler.

Mahogany hals og rosentre gripebrett

Laget av mahogni, gir Heartsongs hals spillere med massevis av resonans og stor holdbarhet. Mahogany hals reagerer sterkt på mange ulike spillestiler og mange teknikker med letthet. Dette komfortable C formet hals er toppet med en rosewood gripebrett for en glatt og energisk, samt levere sin egen unike tonale egenskaper for spillere å nyte. Disse tonale egenskapene inkluderer en fantastisk sonic varme, med et snev av lyse sizzling-gnisten som virkelig skinner gjennom når du bruker fingerpicking teknikker.

Fishman Isys +

Heartsong er utstyrt med en Fishman Isys + USB preamp, som gir spillere muligheten til å forme sine tone for live og øving miljøer. Bare kobler til en forsterker eller PA-system og lytte til din akustisk naturlige tonale karakter levende gjennom dette sofistikerte og kompakt system. Preamp har roterende kontrollene til bass, diskant, og volum, samt en fase-knapp og en ekstra bekvemmelighet med innebygd tuner.

USB kreativitet

USB-utgang som gjør Heartsong serien så spesiell. Med disse utdataene må aldri bekymre sangen ideer igjen, bare koble til og spille inn direkte i enheten. Det er iOS, kompatibel med en rekke smartphone opptak apps, og ingen ekstern strøm er nødvendig som produksjonen er selvforsynt med strøm via preamp's 9 volts batteri, så du kan bruke den uansett hvor du er.

Luna historie

Yvonne Villiers er en dyktig farget glass kunstner som seg Luna gitarer. Hennes inspirasjon for en linje av gitarer designet for å maksimere spille komfort kom fra moren, Hilda Villiers, en bassist i over 40 år. Mens de ser sin mor på scene, Yvonne kunne ikke hjelpe, men merker massiv kampen hennes mamma hadde mens du spiller. Med hennes mamma er petite og bruke slik en tung instrument, pleide hun å klage over hvor vanskelig det var å være en kvinne og prøver å spille disse store bassgitarer.

Yvonne spurte så hvis det var andre som mamma som kjempet med samme problemer og smerter. Hun kom opp med ideen om en kvinne bestemt gitar, unikt skreddersydd for å passe kroppene deres hender og deres musikalske stilarter. Yvonne flyttet til opprettet Luna gitarer, en linje av gitarer laget for kvinnelige musikere i alle aldre og laget med lyse visuelle skjønnhet å engasjere kvinner sinn og ånder med sine talent.

Yvonne hadde allerede strålende kunstneriske ferdigheter og bruk av farger, hun deretter søkt samme teknikker som hun med sin prisbelønte glassmalerier arbeide for sin nye linje av gitarer. Hun er kjent for å bruke rike farger som skimmer og skinne med hver bevegelse gir en iøynefallende design sammen med de store musikalske tonene Luna gitarer levere. Yvonne design kompetanse har ført så mange menn til å svare på Lunas godt utformet, ånd-engasjerende instrumenter at selskapet nå skaper gitarer for både kvinnelig og mannlig musikere i alle aldre.

Spesifikasjoner

Kropp og Bro

 • Kroppen: Folkemusikk
 • Toppen: Velg Gran
 • Tilbake og sider: Mahogni
 • Slutt: Sateng
 • Bridge: Rosewood

Hals og gripebrett

 • Halsen: Mahogni
 • Gripebrettet: Rosewood
 • Skala: 25 1/2 ''
 • Mutter størrelse: 1 11/16 ''

Hardware & elektronikk

 • Preamp/Tuner: Fishman Isys + USB
 • Utdata: 1/4 '' + USB