Luna Oracle fred Grand konsert elektroakustisk gitar

 • Video 1

Dette produktet er ikke tilgjengelig for levering til landet ditt

 • Solid Gran topp gir sprø artikulasjon.
 • Mahogni kropp gir rik tydelig varme.
 • "Fred" Design oversettes til Over 20 språk For en oppmerksom Vibe.
 • Ideelt For opptreden gitarister på grunn av innebygde B-Band elektronikk.
 • Store konsert tilbyr både flott projeksjon & komfortabel spill

Luna Oracle fred Grand konsert elektroakustisk gitar

- detaljer
Luna Oracle fred Grand konsert Electro akustisk gitar har en fred tegn soundhole og intrikate laser etset kunstverk som projiserer Lunas filosofi perfekt. Denne unike og iøynefallende design tilbyr en oppmerksom og fredelig vibe å matche en spillere personlighet. Med en solid Gran og mahogni konstruksjon tilbyr Oracle fred en allsidig tone blandet med en rik og resonant tone karakter som vil glede de fleste spillestiler. For å gi en godt balansert lyd og behagelig spillopplevelse, har Oracle fred en stor konsert cutaway kroppsfasong. Cutaway design også ligger access til øvre bånd, for mer teknisk akkorder og spillestiler. Luna Oracle fred er også ideelt for gigging gitaristene på grunn av det er utstyrt med B-Band elektronikk, tilbyr grunnleggende lyd tweaking både live og øving miljøer. Med en silkematt naturlig finish, mor til pearl månen fase inlays og sin fantastiske fred-inspirert design, Oracle fred er sikkert skille seg ut på scene.

Produktreferanse: 53229

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Solid Gran topp og mahogni kropp

Oracle fred har en solid Gran topp, som gir sprø artikulasjon og et bredt dynamisk område. Gran er den mest brukte tre for gitar topper som den genererer en allsidig lyd og rommer mange spille stiler, fra aggressive å fingerstyle. I skogen selv er ganske elastisk i naturen, som resonerer godt mens resterende sterk, og gir en fokusert lyden av dype lows, varm midi-område og lyse glitrende høyder. Sin lyst tonet solid Gran topp er kombinert med mahogni ryggen og sidene, som leverer en meaty mellomtoner, produsere punchy, woody toner, med en rik tydelig varme som vil glede de fleste spillestiler.

Mahogany hals og rosentre gripebrett

Oracle fred har en mahogany hals som gir spillere med masse resonans og holdbarhet. Konstruksjonen mahogni reagerer sterkt på mange stilarter og teknikker med letthet, og har blitt en favoritt blant gitarister for sin rike og allsidig spillbarhet. For å gi en behagelig spillopplevelse, formet hals funksjonene en C profilen å tilby bedre grep. Halsen er toppet med rosentre gripebrett som gir en varm, lyse og glitrende sizzle som virkelig skinner gjennom når du bruker fingerpicking teknikker. Det rosewood gripebrettet også gir en jevn og energisk spille og er sprinkled med Lunas eksklusive mor til pearl månefase inlays for ekstra skjønnhet.

Stor konsert Cutaway

Luna Oracle fred har en stor konsert cutaway kroppsform, som tilbyr klarhet og en godt balansert lyd i en kompakt og komfortabelt størrelse. Dens mindre kropp og kløp i midjen gjør det til en ideell gitar for både scene og studio forestillinger. Grand konserten er ideell for de mer eventyrlystne fingerstyle spillerne, og var designet for å holde overtoner i sjakk. I tillegg tilbyr Oracle fred også stor projeksjon, selv gjennom formen uortodokse soundhole, som også gir en unik men iøynefallende estetisk. Å fremme den access til øvre gripebrett shredding, Oracle fred har en venetiansk cutaway design, som tillater spillerne å nå mer utfordrende akkorder med letthet.

Luna utseendet

Luna er kjent for sin natur-inspirert design som ble laget for å engasjere en spiller sinn, ånd og talent, Oracle fred er ikke noe unntak. Med en laserskåret fredens tegn gir soundhole omgitt av et vakkert virvlet spor av ordet fred i over 20 forskjellige språk en åndelig og oppmerksom vibe. Oracle fred ble designet for de som har viet sitt liv til fred, mindfulness, samt hjelpe andre finne fred gjennom musikk. Denne elegante electro akustisk fra Luna har også mor til pearl månefase inlays, Lunas signatur halvmåne logo som nådegaver headstock og børstet nickel hardware opptrådte som er sikker på å skille seg ut fra mengden.

B-Band T35 Preamp

Luna Oracle fred er utstyrt med en innebygd B-Band preamp, som gir grunnleggende lyd tilpasning for live og øving miljøer. Det innebygde preamp funksjoner roterende styrer bass, midten, diskant og volum, samt gi en fase knapp for forebygging av uønsket tilbakemelding. I tillegg til sine flotte funksjoner har T35 preamp også innebygd kromatiske tuner med en lett-leselige, lyst skjermen for lettere tuning i de mørkeste arenaer.

Luna historie

Yvonne Villiers er en dyktig farget glass kunstner som seg Luna gitarer. Hennes inspirasjon for en linje av gitarer designet for å maksimere spille komfort kom fra moren, Hilda Villiers, en bassist i over 40 år. Mens de ser sin mor på scene, Yvonne kunne ikke hjelpe, men merker massiv kampen hennes mamma hadde mens du spiller. Med hennes mamma er petite og bruke slik en tung instrument, pleide hun å klage over hvor vanskelig det var å være en kvinne og prøver å spille disse store bassgitarer.

Yvonne spurte så hvis det var andre som mamma som kjempet med samme problemer og smerter. Hun kom opp med ideen om en kvinne bestemt gitar, unikt skreddersydd for å passe kroppene deres hender og deres musikalske stilarter. Yvonne flyttet til opprettet Luna gitarer, en linje av gitarer laget for kvinnelige musikere i alle aldre og laget med lyse visuelle skjønnhet å engasjere kvinner sinn og ånder med sine talent.

Yvonne hadde allerede strålende kunstneriske ferdigheter og bruk av farger, hun deretter søkt samme teknikker som hun med sin prisbelønte glassmalerier arbeide for sin nye linje av gitarer. Hun er kjent for å bruke rike farger som skimmer og skinne med hver bevegelse gir en iøynefallende design sammen med de store musikalske tonene Luna gitarer levere. Yvonne design kompetanse har ført så mange menn til å svare på Lunas godt utformet, ånd-engasjerende instrumenter at selskapet nå skaper gitarer for både kvinnelig og mannlig musikere i alle aldre.

Spesifikasjoner

Kropp og Bro

 • Kropp skikkelsen: Stor konsert Cutaway
 • Topp materiale: Solid Gran
 • Kroppen materiale: Mahogni
 • Skalalengde: 648 mm
 • Bridge: Rosewood
 • Slutt: Silkematt naturlig

Nakken og gripebrett

 • Halsen materiale: Mahogni
 • Halsen form: C
 • Gripebrett materiale: Rosewood
 • Gripebrett innlegg: Mor til Pearl månen fase
 • Halsen konstruksjon: Settet hals
 • Antall bånd: 20
 • Nut: Grafen Tech BC6115
 • Mutter bredde: 43 mm

Hardware & elektronikk

 • Preamp: B-Band T35 med Tuner
 • Preamp kontroller: Volum/Tuner/Bass/midten/diskant/fase
 • Hardware farge: børstet nikkel
 • Mottakere: Forseglet Die Cast