Luna Tide baryton elektroakustiske Ukulele, Zebrawood

Dette produktet er ikke tilgjengelig for levering til landet ditt

 • Sebra tre kroppen produserer rik, dyp, Full lyd.
 • Rosentre gripebrett For smidig og energisk spill.
 • Ideelt For opptreden gitarist på grunn av innebygde Luna elektronikk.
 • Abalone Inlays tilbyr imponerende utseende.
 • Gig Bag inkludert

Luna Tide baryton elektroakustiske Ukulele, Zebrawood

- detaljer
Den Luna høyvann baryton Electro akustisk Ukulele har en kropp laget helt fra sebra tre, som ikke bare gir et slående visuelt, men leverer en komplett dypt, og rik ukulele stemme. Tone tilbyr en unik, men dyp, full og klokke-lignende lyd som er velegnet til mange spille teknikker. Flo baryton har også en baryton kroppsform som er ideell for gitarister ville overgang til en ukulele, som sin strengene er innstilt på samme måte som de fire strenger av en gitar. Kroppen er større i størrelse enn standard sopran konsert størrelse ukes, men større størrelsen gir en dypere, fyldigere lyd med stor projeksjon og volum. Denne fantastiske ukulele er ideell for gigging uke spillerne, som den er utstyrt med Lunas egen-forforsterker, gir grunnleggende lyd tilpasning for live og øving miljøer. Med sebra tre kroppen og satin naturlig finish allerede tilbyr en imponerende utseende, abalone høyvann inlays og månen innlagt på første bånd sikkert gi instrumentet slik en vakker estetisk.

Produktreferanse: 53134

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Sebra tre kroppen

Luna høyvann baryton gir en rik, full og varm tone med ekstra klarhet fra all-sebra tre byggingen. Sebra tre kroppen ikke bare gir en virkelig imponerende visuell, men tilbyr en vakker ukulele tone som velegnet til fingerstyle stiler og blues-inspirerte sjangere. Samlet høyvann baryton produserer en dyp, klokke-lignende tone, og med nylon strenger høyvann vil prosjektet en klassisk og søtt tonet ukulele stemme.

Mahogany hals og rosentre gripebrett

Laget av mahogni, tilbyr Høyvanns halsen en høye lyd og holdbarhet. Mahogny brukes vanligvis til håndverket instrument halsen, tre svarer svært godt til mange teknikker og spillestiler like enkelt. Å gi komfort funksjonene høyvann en C formet hals profil, som tilbyr en komfortabel og sikker grep, redusere sannsynligheten for en krampeaktig hånd. Halsen er toppet med en rosewood gripebrett legge varer Sustain og klarhet til den generelle tonen. Det rosewood gripebrettet tilbyr en glatt og energisk spillopplevelse også og er sprinkled med abalone høyvann inlays prosjektet Lunas lidenskap for kreativitet og natur-inspirert design.

Baryton kroppsfasong

Luna høyvann Ukulele har en baryton kroppsform som er ideelt for bassister og gitarister ville gjøre overgangen til ukulele. Å være mye større enn sopran, tenor og konsert ukes, baryton tilbyr stor projeksjon og volum, men fortsatt gir en behagelig spillopplevelse. Høyvann er ideelt for en rekke forskjellige spillestiler, men er velegnet til blues-inspirerte sjangere. Med 19 bånd er høyvann perfekt for ukulele solister, som spillerne har mer plass til å spille mer teknisk stiler og sjangere.

Luna Preamp

Utstyrt med Lunas egen-forforsterker, høyvann er ideell for gigging musikere, og tilbyr grunnleggende lyd tilpasning for live og øving miljøer. Luna's preamp funksjoner glidebryterne for bass, tilstedeværelse og volum som gir grunnleggende tone forme, der spillerne kan nå sine ønskede forsterket lyd. Bare plug-in til PA-system eller forsterker og lytte til akustisks naturlig tone levende.

Luna historie

Yvonne Villiers er en dyktig farget glass kunstner som seg Luna gitarer. Hennes inspirasjon for en linje av gitarer designet for å maksimere spille komfort kom fra moren, Hilda Villiers, en bassist i over 40 år. Mens de ser sin mor på scene, Yvonne kunne ikke hjelpe, men merker massiv kampen hennes mamma hadde mens du spiller. Med hennes mamma er petite og bruke slik en tung instrument, pleide hun å klage over hvor vanskelig det var å være en kvinne og prøver å spille disse store bassgitarer.

Yvonne spurte så hvis det var andre som mamma som kjempet med samme problemer og smerter. Hun kom opp med ideen om en kvinne bestemt gitar, unikt skreddersydd for å passe kroppene deres hender og deres musikalske stilarter. Yvonne flyttet til opprettet Luna gitarer, en linje av gitarer laget for kvinnelige musikere i alle aldre og laget med lyse visuelle skjønnhet å engasjere kvinner sinn og ånder med sine talent.

Yvonne hadde allerede strålende kunstneriske ferdigheter og bruk av farger, hun deretter søkt samme teknikker som hun med sin prisbelønte glassmalerier arbeide for sin nye linje av gitarer. Hun er kjent for å bruke rike farger som skimmer og skinne med hver bevegelse gir en iøynefallende design sammen med de store musikalske tonene Luna gitarer levere. Yvonne design kompetanse har ført så mange menn til å svare på Lunas godt utformet, ånd-engasjerende instrumenter at selskapet nå skaper gitarer for både kvinnelig og mannlig musikere i alle aldre.

Spesifikasjoner

Kroppen og Bridge

 • Topp materiale: Sebra tre
 • Rygg/sider materiale: Sebra tre
 • Bridge: Rosewood
 • Slutt: Satin naturlig
 • Farge: Satin naturlig
 • Design funksjon: Abalone rosett og høyvann Inlays

Nakken og gripebrett

 • Halsen materiale: Mahogni
 • Gripebrett materiale: Rosewood
 • Halsen Finish: Satin naturlig
 • Antall bånd: 19
 • Gripebrett Inlays: Abalone høyvann
 • Skalalengde: 483 mm
 • Halsen form: Settet hals C

Hardware & elektronikk

 • Hardware farge: sort/krom
 • Maskin hoder: Åpne utstyr
 • Preamp: Luna
 • Preamp kontroller: Bass/tilstedeværelse/kvantum