Luna baryton elektroakustiske Ukulele Bass, etset Tattoo

Dette produktet er ikke tilgjengelig for levering til landet ditt

 • Gran topp leverer bred drivkraft omfang.
 • Mahogni kropp gir rik tydelig varme.
 • Ideelt For opptreden musikere på grunn av innebygde Luna elektronikk.
 • Rosentre gripebrett For smidig og energisk spill.
 • Gig Bag inkludert

Luna baryton elektroakustiske Ukulele Bass, etset Tattoo

- detaljer
Luna baryton Electro akustisk Ukulele Bass, etset tatovering kombinerer lyden og stilen til en bassgitar med bærbare størrelsen og utformingen av en ukulele. Lyden produsert er innstilt som en tradisjonell gitar, men en oktav høyere, å gi spillerne en unik og underholdende instrument for spillere på begge bakgrunnene. Gran og mahogni gir bygging baryton tatovering sprø artikulasjon og et bredt dynamisk område blandet med en mørk rike varme som kan håndtere mange teknikker med letthet. I tillegg til store akustisk tone er baryton tatoveringen utstyrt med Lunas egen-forforsterker som tilbyr grunnleggende lyd tilpasning for live og øving miljøer. Ferdig med en fantastisk laser etset tatoveringsdesign som bærer Lunas filosofi og lidenskap for kreativitet helt, og blitt stenket med mor til pearl hai tenner-inspirerte inlays, baryton tatovering er sikkert skille seg ut fra mengden.

Produktreferanse: 53153

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Baryton kroppsfasong

Luna baryton tatoveringen har en baryton ukulele kropp som er ideelt for bassister og gitarister ville gjøre overgangen til ukulele. Å være mye større enn sopran, tenor og konsert ukes, baryton tilbyr stor projeksjon og volum, men fortsatt gir en behagelig spillopplevelse. Luna baryton er ideell for et bredt spekter av musikkstiler, men er velegnet til blues-inspirerte sjangere.

Luna Preamp

Utstyrt med Lunas egen-forforsterker, baryton tatoveringen er ideell for gigging musikere, og tilbyr grunnleggende lyd tilpasning for live og øving miljøer. Lunas egen preamp funksjoner glidebryterne for bass, tilstedeværelse og volum som gir grunnleggende tone forme for spillere å oppnå deres ønskede forsterket lyd. Bare plug-in til PA-system eller forsterker og lytte til akustisks naturlig tone levende.

Gran og mahogni konstruksjon

Luna baryton tatoveringen har en Gran topp som leverer et bredt dynamisk område og har en klar og allsidig tonale karakter. Gran toppen er lyst og høyt ennå fremdeles gir en full, varm lyd som rommer mange spillestiler. De Gran kombinert med mahogni ryggen og sidene som produserer en fokusert, punchy og meaty mid-range. Rik resonans varmen fra mahogny og allsidighet av Gran øverst gir spillere med en klassisk lyd som er sikker på å behage.

Mahogany hals og rosentre gripebrett

Laget av mahogni, tilbyr Barytons halsen en høye lyd og holdbarhet. Mahogny brukes vanligvis til håndverket instrument halsen, tre svarer svært godt til mange teknikker og spillestiler like enkelt. Å gi komfort funksjonene baryton tatovering en C formet hals profil, som tilbyr en komfortabel og sikker grep, redusere sannsynligheten for en krampeaktig hånd. Halsen er toppet med en rosewood gripebrett som produserer en varme, lyse, sizzling-gnisten som virkelig skinner gjennom når du spiller fingerpicking teknikker. Det rosewood gripebrettet tilbyr en glatt og energisk spillopplevelse også og er sprinkled med mor til pearl hai tenner inlays for å projisere Lunas lidenskap for kreativitet og natur-inspirert design.

Luna historie

Yvonne Villiers er en dyktig farget glass kunstner som seg Luna gitarer. Hennes inspirasjon for en linje av gitarer designet for å maksimere spille komfort kom fra moren, Hilda Villiers, en bassist i over 40 år. Mens de ser sin mor på scene, Yvonne kunne ikke hjelpe, men merker massiv kampen hennes mamma hadde mens du spiller. Med hennes mamma er petite og bruke slik en tung instrument, pleide hun å klage over hvor vanskelig det var å være en kvinne og prøver å spille disse store bassgitarer.

Yvonne spurte så hvis det var andre som mamma som kjempet med samme problemer og smerter. Hun kom opp med ideen om en kvinne bestemt gitar, unikt skreddersydd for å passe kroppene deres hender og deres musikalske stilarter. Yvonne flyttet til opprettet Luna gitarer, en linje av gitarer laget for kvinnelige musikere i alle aldre og laget med lyse visuelle skjønnhet å engasjere kvinner sinn og ånder med sine talent.

Yvonne hadde allerede strålende kunstneriske ferdigheter og bruk av farger, hun deretter søkt samme teknikker som hun med sin prisbelønte glassmalerier arbeide for sin nye linje av gitarer. Hun er kjent for å bruke rike farger som skimmer og skinne med hver bevegelse gir en iøynefallende design sammen med de store musikalske tonene Luna gitarer levere. Yvonne design kompetanse har ført så mange menn til å svare på Lunas godt utformet, ånd-engasjerende instrumenter at selskapet nå skaper gitarer for både kvinnelig og mannlig musikere i alle aldre.

Spesifikasjoner

Kroppen og Bridge

 • Topp materiale: Gran
 • Rygg/sider materiale: Mahogni
 • Bridge: Rosewood
 • Slutt: Silkematt naturlig
 • Farge: Naturlig
 • Design funksjon: Laser etset Tattoo

Nakken og gripebrett

 • Halsen materiale: Mahogni
 • Gripebrett materiale: Rosewood
 • Halsen Finish: Silkematt naturlig
 • Antall bånd: 15
 • Gripebrett Inlays: MOPP Shark tenner
 • Skalalengde: 513 mm
 • Halsen form: Settet hals C

Hardware & elektronikk

 • Hardware farge: Chrome
 • Maskin hoder: Pearloid åpen utstyr
 • Preamp: Luna
 • Preamp kontroller: Bass/tilstedeværelse/kvantum