Radial bein London dobbelt forvrengning

kr 1 447 Utsalgspris kr 1 981 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • Britiske Plexi stil stasjon.
  • Kompakt effektbokser Design.
  • Avansert elektronisk impuls bytte.
  • Posisjon 3 "Kick" bryteren.
  • Standard 9V strøm.

Radial bein London dobbelt forvrengning

- detaljer

Radial bein London er en ny versjon av populære Tonebone Hot britiske Distortion pedalen. "magic" er inside en flertrinns drivkretsen som gir rik, fett toner som minner om de nyeste høy gevinst Plexi-stil rørforsterkere. Denne unike krets beholder Merk klarhet selv når drevet til ekstreme. Funksjoner inkluderer: stasjonsvariabelen som lar deg innringing perfekte mengden forvrengning, en kraftig tofret equalizer med Radials karakteristiske passiv-interaktiv tone krets, en 3-posisjon 'adrenalinkicket' bytte til sammenlegge ekstra mellomtoner kjøre eller fatten opp singel coil pickups, pluss en 3-posisjon "Bite" kontroll som kan kompensere for altfor sterke ampere eller legge ekstra klipp og sizzle din tone.

Produktreferanse: 13320

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse
  • Innholdsplanlegging høy gevinst forvrengning
  • Modellerte etter halve 'British Plexi'-stakken
  • Dobbel modus for ren, rytme og kabel
  • Kompakt slik at den passer på alle pedalboard
  • Standard 9 volts-drift

London har en unik, høy ytelse som bufring krets med forhåndsinnstilte belastningen korrigering som beholder ytelsen til 'sann bypass' tilkobling samtidig redusere impedans og mottakelighet for støy. Dette gjør det mulig for London til effektivt kjøre gitar-signalet, når du bruker lengre kabler og gjør den til å ansette våre nyeste EIS - elektronisk impuls bytte - for enestående holdbarhet uten utfordringene som utgjøres av mekanisk brytere.

For maksimal effektivitet på scene i London er konfigurert for "ren, rytme & kabel" avspilling der i bypass-modus, får du naturlig rene lyden av gitaren. Når London er aktivert, kan du velge mellom to utdata stasjonen kretser ved hjelp av av / på-footswitch. Hver er utstyrt med en variabel nivåkontroll (slik at du kan angi nivå 1 for rytmen mens nivå kan være drevet på et høyere nivå for kundeemne. Hvis du vil øke opprettholde og kutte for Solo, den andre stasjon-kretsen er utvidet i mellomtoner. Lyse, lett å levere-lamper på scene skifter signaler slik at du vet nøyaktig hvor du er til alle tider.

Som de fleste spillere ansette pedalboards, forsyner den London funksjoner 'BOSS standardstil' 9V strømtilførselen som vil tilpasse seg de fleste multi-pedal makt. Ultrakompakt utforming med topp montert i/u-tilkoblinger tillate pedaler kan plasseres tett sammen for de som ønsker maksimal pedalboard tetthet.

London er en høy ytelse Distortion pedal som leverer Decade av Plexi-stil toner i et format som er kompakt og lett å bruke. God save the King/Queen!