RedSub BP80 80W Bassgitarforsterker - B-lager

kr 1 902 Utsalgspris kr 3 181 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • 12" Spesialdesign rød høyttaler.
 • Tildelt 4 av 5 stjerner av Music Radar.
 • 80W RMS Bass forsterker med 4-bånds EQ.
 • Innebygd refrenget + Tilt tilbake Kabinett

RedSub BP80 80W Bassgitarforsterker - B-lager

- detaljer

Den RedSub BP80 80W Bassgitarforsterker fra Gear4Music har både kraft og størrelsen skal brukes i en rekke bass spiller programmer - en flott lyd 80W comboforsterker med en Custom røde 12" høyttaler, bygget kor og en 4-bånds EQ. Disse spesifikasjoner kombineres for å gi en bred og formbare tone til en meget konkurransedyktig pris.

Vær oppmerksom på at dette er en B-lager element. B lageret er enten ex reparasjon eller tidligere er returnert av en annen kunde. Den opprinnelige boksing og manuell mangle, og det kan være noen lite tegn til bruk.
Ellers fungerer enheten som nye.

Dette er en flott mulighet til å kjøpe et fullt fungerende produkt til en rabattert pris, leveres med ett års garanti.Programvare sammen med det opprinnelige nye produktet kan ha blitt registrert, eller kan ikke lenger bli inkludert.

Produktreferanse: 75520

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

BP80: Flott allround Tone med en innebygd kor-effekt

Har en rekke profesjonelle funksjoner, samt slående utseende, BP80 amp fungerer bra, på scene eller i studio. 80W RMS, det er stor nok for små konserter og praksis, men lite nok også holde ut av veien i et hjemmemiljø. Egendefinerte røde 12" høyttaler er spesielt utviklet for ikke bare å se bra ut, men også for å høres flott og utføre under de tøffeste forhold. Den kombinerer den direct sound mer forbundet med mindre høyttalere med varmen med større høyttalere, å gi god all-round tone.

BP80 har fokus på lyd og tone. Den har en gevinst kontroll, samt en master volum, samt en 4-bånds EQ, som betyr at du vil alltid kunne kjøre rett lyden ut av 12" høyttaler, uansett bass du har og hva stil du spiller. Også inkludert er en bygd i kor effekt med et klikk av og nivå kontroll. Dette kan brukes med måte å utvide lyden litt eller slås rett for en fullverdig 80 lyd.

Vurderinger

Denne bass amp ble tildelt 4 ute av 5 av Music Radar -en ledende online publisering for musikere.

"For konserter, øvelser og private tid hjemme, BP80 er en imponerende allsidige unit...there er lite reason ikke å sjekke det ut."

"Bredden av tone tilbudt... gjøre [s] eksterne effekter du kan gjerne bruke lyd genuint gode, være den jevne delay eller vrient fuzz."

"Med gevinst og volum begge satt til rundt halvveis, du har et høyt, tydelig og, fremfor alt, bassy tone."


Funksjoner/spesifikasjoner

 • Makt vurdering: 80W RMS @ 4 og Omega;
 • Høyttaler: Egendefinerte røde 12" woofer, høyfrekvent diskant
 • Kabinett: Tilt tilbake kabinett gir rett til værs eller 45' orientering
 • Kontroller: Gevinst, Master, Bright, løft
 • EQ: Bass, lav Mid, High Mid, diskant
 • Effekter: Chorus
 • Limiter: LED limiter og klipp indikatorer
 • Innganger: 1/4" Jack bass inngang, AUX RCA-inngang
 • Output: Telefoner (1/4" Jack), Line ut (1/4" Jack)
 • Mål: 480 mm (W) x 360 mm (D) x 515 mm (H)
 • RedSub er en premium merke Gear4music.com

  RedSub produserer premium-nivå bassgitarforsterkere høyverdig komponenter, kvalitet håndverk, tilpassede høyttalere og siste innen analog og digital bass amp teknologi.

  Gir karakteristiske utseende, så vel som profesjonelle funksjonene som finnes på mye høyere prislapp forsterkere, Redsub levere ultimate verdi, makt, utseende og lyd.

  Med en makt spenner fra 35 w gjennom til 500w; enten det øving eller ytelse, en RedSub amp vil møte mål. RedSub Bassforsterkere få et nytt nivå av kvalitet og pris på profesjonell bassgitar amp markedet.

  Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
  Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.