Shubb L9 Banjo Capo, fiolett

kr 266 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • Tykk, robust, utskiftbare Pads pute alle punkter kontakt med gitar.
  • Dobbel spaken & fjærbelastet tommelskruen spenning justering System.
  • Passer de fleste Ukuleler (sopran, konsert, Tenor).
  • Laget av fly Grade aluminium.
  • Veier mindre enn 1 unse (28 g)

Shubb L9 Banjo Capo, fiolett

- detaljer

Hva gjør Shubb L9 Lite Capo så spesiell? For en ting, geniale utformingen: en patentbeskyttet låste handling som gir en uovertruffen kombinasjon av kraft, hastighet, nøyaktighet og brukervennlighet. En jevn flip av håndtaket låser den sikkert sted... og fjerner det like raskt.

Siden 1980 har den Shubb capo satt standarden som alle andre må måles. Det er første valg... ofte det eneste valget... av mer enn en million musikere over hele verden. Seriøs gitarist takke med intet mindre.

Produktreferanse: 51557

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Lagd presist av messing og nøye hand montert, en Shubb capo er produsert uten kompromiss. Å holde i hånden formidler en følelse av kvalitet. Knipser det solid på en gitar hals, og deretter fjerne den, i ca. ett sekund, vil bekrefte sitt rykte.

Shubb Capos handle akkurat som fingertuppen. Bruke en Custom gummimateriale som oppfører seg akkurat som huden på fingeren, kan strengen til å synke i gummi akkurat nok for det å slappe av og ikke strekkes over båndet som vanlig capos. Betyr at strengene ikke er strukket ustemt og ingen re-justering er nødvendig.

Problemet med strukket, skarpe strenger som vanligvis skjer med de fleste andre capos ikke noe problem med Shubb Capos. At Shubb Capo avsluttes på halsen som hånden gjør betyr det er ingen sidelengs trekk på strengene, noe som resulterer i noen tuning problemer.

Unik blant justerbar capos Shubb Capo kan du bare justere skruen til riktig mengde press for instrument, deretter "sett det og glemmer det '' betyr at du vil få den samme ideelle, konsistente og repeterbare trykk hver gang uten å bruke manuelt samme mengde trykk hver gang du bruker din capo som før.