Skygge Kill potten 25kOhm for aktive Pickups

kr 227 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

Skygge Kill potten 25kOhm for aktive Pickups

- detaljer

Siden rock musikk begynte å gå vill og høyt i 1960-årene sett på som drapWoundkoffert lydeffekten med en elektrisk gitar er en av de viktigste kjennetegnene. Hvis du klimpre en akkord, aktivere volumet av en pickup ned andre pickup og flytte Aktiver/deaktiver raskt opp og ned, Makulerer den lyden. Dette er den såkalte sett på som drapWoundkoffert lydeffekten som du kan høre i utallige rock sanger. Så langt så bra- men de radikale handlingene ødelagt utallige av / på-brytere. Nå, denne irriterende problemet løst i skyggen: The SH-124 drepe potten er en unik potensiometer med en momentant push-bryter for el-gitar, som et øyeblikk dreper lyden av penselen i det opp og ned.

Produktreferanse: 25467

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Skubbe den opp og ned raskt oppretter en ekstraordinær lydeffekt som er kjent fra naturstein ' n Roll dager - du kan nå opprette dine egne maskingevær lydeffekt med gitaren. Dette bevarer av / på-bryteren, og er mye mer behagelig å håndtere.

Du kan installere SH 124 drepe potten lett i noen vanlige elektrisk gitar. På grunn av dens 16 mm ANSI passer det selv arch-top gitarer. Drepe potten erstatter standard potensiometer av elektrisk gitar. Det er opp til deg om du vil erstatte din volum eller tone potten.

Selvfølgelig, ved å erstatte din standard potensiometer med SH 124 drepe potten mister du ikke funksjonen av gjengangeren ettall. Du kan også kontrollere volumet eller tone med potten drepe - og i tillegg får du mulighet til å opprette en forbløffende lydeffekt.

SH-124 garanterer 2 millioner av disse skyver som sikrer lyder av mange sett på som drapWoundkoffert. Fra dette synspunkt er SH 124 drepe potten en ekte "killer"!

Funksjoner/spesifikasjoner:

  • Slitesterkt, spesialdesignet potensiometer med momentant push-bryteren
  • Montering ANSI: 16 mm; M7 x 0,75 tråden
  • SH 124-25 (25kOhm) for aktive pickups