Squier by Fender Vintage Modified endret 70s Stratocaster gitar, Black - B-lager

kr 3 157 Utsalgspris kr 3 309 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • Flott lyd, flott stemning og stor verdi

Squier by Fender Vintage Modified endret 70s Stratocaster gitar, Black - B-lager

- detaljer
Med flott lyd, flott stemning og stor verdi, Squier by Fender's Vintage Modified endret Stratocaster kommer brølende tilbake med nye funksjoner, inkludert en vintage-tint glans halsen, 70-stil store headstock, kraftig humbucking bridge-pickup tone og en elegant svart finish.Vær oppmerksom på at dette er en B-aksje element. B lageret er enten ex reparasjon eller tidligere er returnert av en annen kunde. Den opprinnelige boksing og manuell mangle, og det kan være noen lite tegn til bruk.
Ellers fungerer enheten som nye.

Dette er en flott mulighet til å kjøpe et fullt fungerende produkt til en rabattert pris, leveres med ett års garanti.Programvare sammen med det opprinnelige nye produktet kan ha blitt registrert, eller kan ikke lenger bli inkludert.

Produktreferanse: 75273

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse
Stratocaster er synonymt med nesten alle vaskeekte handling i historien av sjangeren. Fra av sen stor Jimi Hendrix til Richie Sambora Bon Jovi - er the Start på noen av verdens mest minneverdige sanger. Det er form og design har blitt standard for generasjoner av copycat gitarer. Stratocaster er fortsatt gitar valgfrihet for generasjoner av gitarister. Fra episke mestring av Pink Floyds David Gilmour til Biffy Clyro Simon Neil, vil denne gitaren trolig være til stede på mange mer historiske sanger å komme. Legendariske gitarister nye og gamle vil uunngåelig finne seg grep en av disse overlegen instrumenter før ivrige folkemengden utfører klassiske melodier.

Funksjoner/spesifikasjoner:

Kroppen og Bro:

  • Kroppen: Basswood
  • Kroppen farge/overflate: Svart (glanset Polyester)
  • Plekterbrett: 3-lags hvit/sort/hvitt

Hals:

  • Halsen Finish: Glans polyuretan, Vintage fargetone

Pickups & Hardware:

  • Pickup konfigurasjon: S/S/S