Vinhøst V330 solid topp akustisk gitar, kirsebær Sunburst

kr 1 733 Utsalgspris kr 1 958 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

Vinhøst V330 solid topp akustisk gitar, kirsebær Sunburst

- detaljer

Vintage V330-gitarer tilbyr mange fordeler for alle som er interessert i å eie en god allround akustisk gitar. V400s full størrelse dreadnought figuren kroppen gir en besnærende godt avrundet lyd takket være store interne kroppen volum og solid Oppdater toppen. Gitaren tilbyr god projisering av lyd sammen med en imponerende tonedybde og en veldefinert skarphet i diskant området. Denne åpne lyd gir seg vel nesten alle spillestil, fra en hyggelig resonans ring til en livlig, angripe tone Plekter bruken, til en varm og responsive klarhet hvis spilte fingerstyle.

Produktreferanse: 19095

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Med en hals-figur som passer de fleste hånd størrelser, føles kanten bundne rosentre hardingfela glatte og enkle å spille, takket være fint sporvidde frets. Og på figuren unfussy, enkle headstock krom belagt, omsluttet utstyr tunere er både stabil og nøyaktig i bruk med høy kvalitet USA gjorde strenger, ytterligere å legge til svært fornøyelig opplevelse av å spille en V330 akustisk.

Med et utvalg av attraktive farger som er tilgjengelige, inkludert en naturlig finish forlatt handed versjon, en V330 er det ideelle valget av gitar for alle som trenger en allsidig akustisk gitar med en imponerende full og åpne lyd.