Vintage Gordon Giltrap D-Day Mandolin og koffert

Dette produktet er ikke tilgjengelig for levering til landet ditt

  • Inneholder null - Gravity koffert for transport.
  • Basert på en 1944 D-Day Mandolin som ble tatt til krig.
  • Hvit aske kropp med Nyatoh hals.
  • Alderen Hardware å gjenskape opprinnelige.
  • Tonalt Responsive og veldig lett å spille

Vintage Gordon Giltrap D-Day Mandolin og koffert

- detaljer

Den Vintage Gordon Giltrap D-Day Mandolin er en reproduksjon av en 1940 Mandolin brukes av en amerikansk soldat som bar det under landing på Omaha beach på 6 juni 1944. Det har en vakker Ash kropp, Nyatoh hals og rosentre gripebrett. Tilleggsfunksjoner inkluderer alderen hardware , og inskripsjoner skåret av eieren av sine medsoldater å duplisere opprinnelige og Sustain ektheten. Denne fantastiske maskinen inneholder en null - gravity koffert og souvenir heftet som dokumenterer historien.

Produktreferanse: 74651

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Gordon Giltrap

Gordon Giltrap er høyt ansett som en av verdens største gitaristene. Han har vært i forkant av akustisk gitar siden slutten av 1960-årene og har utgitt mer enn tretti album i hans fire tiår i musikkbransjen. Over den tiden har han jobbet eller samarbeidet med så mange store navn inkludert Sir Cliff Richard, Brian Mays, Midge Ure og Martin Taylor.

Basert på en 1944 D-Day Mandolin

Basert på en 1940 ’ s mandolin opprinnelig eid av en oss-servicemann som kjempet på og overlevde Omaha beach landinger The Gordon Giltrap Vintage & lsquo; D-Day Mandolin ’  har gjengitt av Vintage som en gripende påminnelse om sacrifices gjort over 70 år siden av de servicemen og kvinner, og betydningen av musikkinstrumenter heve moralen i krigstid conflict.

Under landing på Omaha beach på 6 juni 1944, gjennomført en av tjenestemenn med ham en 1940 Regal mandolin, typisk for budsjett krigen problemet instrumentene som var populære på den tiden. En melding riper på oversiden leser: & ldquo; Hjalp oss. USS € LCT 639 traff Omaha beach av Frankrike på 6. juni 1944. ” Denne opprinnelige mandolin er muligens en av de viktigste og historiske musikkinstrumenter av andre verdenskrig. Ikke bare overlevde eieren D-Day øvelsene, også gikk til Omaha beach og returnerte. Med detektiven arbeidet med Hilary Giltrap (kona Gordon) har berømte mandolin blitt brakt den inn i rampelyset.

Funksjoner

  • Inneholder null - gravity koffert for transport
  • Basert på en 1944 D-Day Mandolin som ble tatt til krig
  • Hvit aske kropp med Nyatoh hals
  • Alderen Hardware å gjenskape opprinnelige
  • Tonalt responsive og veldig lett å spille