Yamaha FG820L Venstrehendt akustisk Gitar, Naturell

Dette produktet er ikke tilgjengelig for levering til landet ditt

  • Solid Gran topp, mahogni rygg og sider.
  • Nato hals og imitert rosentre gripebrett.
  • Redesignet Scalloped X bracing.
  • Støpt tunere.
  • Chrome Hardware.

Yamaha FG820L Venstrehendt akustisk Gitar, Naturell

- detaljer
Fra Yamaha kommer den utsøkte FG800 rekken akustiske gitarer som er utviklet fra omfattende forskning og utformet for å gi den nyeste teknologien Yamaha har å tilby med de unike egenkabinettene til den legendariske rekke instrumenter. Med en nyutviklet scalloped bracing Pattern å øke gitar volumet, projeksjon og tone og konstruert av Solid Gran og mahogni å produsere en varme, myke tone, FG820L er virkelig vakkert utformede gitar.

Produktreferanse: 68273

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Redesignet Scalloped X bracing

Gjennom feedbacker, omfattende forskning, analyse og utvikling, har Yamaha klart å lage et nytt scalloped bracing Pattern. det ny Patternet gir mer volum, mer projeksjon, økning i den low end og en større tone, bracing kan også resonans av gitaren sitte nærmere den midterste resulterer i en større innvirkning på både tone og spille-evne.

Yamaha FG serien

De FG akustiske gitarer fra Yamaha begynte i 1966 i form av sin første gitar med det mål å tilby høy kvalitet instrumenter til priser egnet for strammere budsjetter, nå FG serien har blitt en av verdens bestselgende akustisk gitar varierer og likevel klarer å alltid holde tritt med skiftende tid mens fortsatt bor sann til sin opprinnelige art. FG serien er virkelig Yamaha legendariske serien av akustiske gitarer.