Yamaha Pacifica 611 HFM elektrisk gitar (Root Beer)

 • Video 1

Dette produktet er ikke tilgjengelig for levering til landet ditt

 • Perfekt for Vintage Classic Rock og Blues lyder.
 • Seymour Duncan Trembucker Custom V og SP90-1.
 • Vintage Hot Rod-stil.
 • Allsidig og spillbar.
 • Gratis gitarstativ

Yamaha Pacifica 611 HFM elektrisk gitar (Root Beer)

- detaljer

Denne pris vinnende Yamaha Pacifica 611 elektrisk gitar samsvarer med vintage vibe med moderne ytelse. Med en Custom V og P90 pickup blanding er Pacifica 611 en godt utformet gitar perfekt for fans av klassisk rock og blues rock n roll.

Eksklusiv Gear4music tilbud: bestill dette produktet nå, og du vil få et gratis gitarstativ!

Produktreferanse: 23494

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Yamaha har alltid blitt anerkjent for sin kvalitet og Pacifica elektriske gitarer er ikke noe unntak. Mens Pacifica gitar serien har allerede vært populært for sine rimelige priser, tilbyr 611 det lille ekstra. Hvis du er i tunge blues eller klassisk hardrock kan denne gitaren være valget for deg. Fans av tyngre blues rock finner denne gitaren er det perfekte valget hvis de vil ha noe det litt annerledes.

Videoen nedenfor viser hele spekteret av Yamaha Pacifica elektriske gitarer. Hvis du vil hoppe rett til Yamaha Pacifica 611 Vennligst hopp fremover til 3 minutter 3 sekunder.


To Pickups perfekt for Blues

Designet for å være spille fokusert, tilbyr populære Pacifica området lyd, følelse og allsidighet som er klar for en stil eller scene. Yamaha satt ut for å designe 611 gitar, valgte de P90 plukking for at glatt, blues tonen. En ofte underutnyttet pickup, P90 synger med glatt low end og beskjeden diskant kutt, perfekt for blues rock n roll. For broen, Yamaha har valgt en Trembucker linjeavstand versjon av den kraftige Custom V for at full rytme tonen.

Hot-Rod Vintage utseende

Den endret, vintage-stil av Yamaha Pacifica 611 kommer delvis fra den fantastiske høy klasse flammet lønn topp matchet med eksklusive See-Thru farger gir en umiskjennelig boutique utseende. Tilpasset fargene til kroppen flammet lønn headstock er inspirert av den legendariske Pacifica USA modeller mens tonet, glans ferdig halsen legger til at unike, uimotståelig vintage utseende. Lønnehalsen er glatt og veldig behagelig å spille. Som svært spillbare noen boutique-gitar.

Kraftig Bluesy Sound

Som en høyere produksjon versjon av den klassiske ' 59 humbucker, ble Custom 5 på Pacifica 611 utviklet som svar på spillere tilpasse deres SH-5 tilpasset eller SH-11 Custom pickups med 5 Alnico magneter for en mer vintage, mindre forvrengt tone, men beholde en dypere nedre enden den orginale ' 59. Denne pickup ringer med en full, men sparkly rytme tone med beskjedne gevinst. Selv om det gir tilstrekkelig vintage varme gir mer fremtredende high end en økt følelse av moderne og allsidig.

Yamaha Pacifica 611 har en Seymour Duncan P90 i halsen. SP90-1 tone Wound med vanlig emalje wire på en maskin med svingete av 1950-Leesona, og er en trofast gjengivelse av de opprinnelige soapbar pickups. Korte, vide bobbins gi en høyere produksjon og kraftigere mellomtone enn konvensjonelle single-spoler for en fett bluesy halsen pickup tone med klarhet umulig å oppnå med humbucking pickups.

Solid or kropp med Premium hardware

Yamaha Pacifica 611 har en solid or kropp, en funksjon som er ofte funnet bare på dyrere gitarer, og som danner ryggraden i Yamaha lydkvalitet. Dette er komplimentert med et utvalg av kvalitet på både hardware. Først er opp Yamahas opprinnelige bro plate/graf Tech streng saver salen. TEFL på impregnert saler redusere streng brekkasje samtidig minimere dominerende 2KHz tonale innsamlingslageret metall saler. Kombinere disse saler med Yamahas opprinnelige stål bridgeplate gir den perfekte kombinasjonen av rask respons og opprettholde sterke. Låsing Grover machineheads låse strenger automatisk for stabil tuning og mega rask streng endringer.

Yamaha Pacifica 611 har en coil trykk funksjon som tillater enkel bytting fra humbucker til singel coil toner fra Seymour Duncan Custom 5 broen pickupen. Mutter og streng grafen teknologitre TUSQ XL er precision konstruert for å par strenger vibrasjoner til halsen og få frem skjulte harmoniske og rikdom i hver tone. 500 ganger mer glatt enn grafitt, Tefl på impregnert materialet eliminerer streng-binging og sikrer tuning stabilitet, selv med massive strengen svinger.

Funksjoner/spesifikasjoner:

Body & Bro:

 • Kroppen: Alder
 • Bro: Hardtail bro med Graph Tech streng Saver salen
 • Farge: Rot øl

Hals:

 • Hals: Lønn
 • Konstruksjon: Bolt-On
 • Skalalengde: 25 1/2 "(648 mm)
 • Gripebrett: Rosewood
 • Radius: 13-3/4 "(350 mm)
 • frets: 22

Pickups og hardware:

 • Pickups: Seymour Duncan SP90-1n, tilpasset 5
 • Tunere: Grover låsing Tuner
 • Pickup: 3 posisjon koplingsspaken
 • Kontroller: Hovedvolum, Master Tone (skyv / trekk-Coil splitt)