Blackstar Forsterkere

Gear4music.com

Blackstar forsterkere tilbyr noen av de mest allsidige gitarforsterkerne på markedet. En banebrytende I.S.F - (Infinite Shape Feature) gjør det mulig å gå fra en fast, fokusert amerikansk gitarlyd til en varm, organisk britisk tone, og alt i mellom. Blackstar har forsterkere for alle sjangere og budsjetter, fra rimelige modeller til eksklusive rørforsterkere. Vis all informasjon

Våre mest populære Blackstar forsterkere

Første 18 produktvisninger

Blackstar Gitarforsterkerutvalget

HT-5 er designet for bruk i studio og som øvelsesforsterkere som kan spilles høyt. HT-5 forsterkerne beholder all den flotte lyden som man kunne høre i HT Valve-pedaler, og er i tillegg utstyrt med to kanaler og Blackstars ISF-krets for å sikre mulighet for finjustering og toneforming. HT-5-serien er tilgjengelig som en combo, en forsterkertopp, et høyttalerkabinett, og en mini-stack.

De bærbare HT Venue forsterkerne er rettet mot opptredende gitarister. Denne rørserien har forsterkere som passer for alle forestillinger, fra en lav-effekt 20-watts HT Studio 20 combo til en 100-watts HT Stage 100.

Series One-utvalget er designet med et fokus på allsidighet, med modeller som for eksempel den kraftige 200-watts, KT88-utstyrte Series One 200 forsterkertoppen og den vakre 40-watts Series One S1-45 comboforsterkeren. Series One forsterkerne er utstyrt med et innebygd DPR Power Reduction system som lar deg redusere den helhetlige utgangseffekten til 10% av den vurderte kraften uten tap av tone, hvilket sikrer en god røropplevelse.

Artisan-serien er kanskje Blackstars mest vakre forsterkerserie. Det håndlagde Artisan-utvalget legger vekt på sonisk renhet og enkelhet og produserer boutique-toner. Artisan 15 Handwired Combo kickstarter serien og tilbyr 15 watt dynamisk, Class-A røreffekt som er mulig å stille ned til 5 watt for å sikre utmerket tonefleksibilitet.