Blackstar gitarforsterkere

Gear4Music.com

Blackstar forsterkning er basert i Northampton, England. Med over 50 års erfaring som musikere, designere og produsenter er Blackstar teamet svært lidenskapelige om gitar-forsterkere. Deres mål er å gi de beste verktøyene mulig til gitaristenes selv-uttrykk. View All Information

Mest populære Blackstar forsterkere

Første 21 produktvisninger

Blackstar gitarforsterker utvalg

HT-5 er utformet for bruk i studio og som øving forsterkere som kan cranked. Vedta alle de store tonen i HT ventil pedalene, HT-5 forsterkerne har to kanaler og Blackstar's ISF krets for finjusteringer og tone forme. HT-5 serien er tilgjengelig som en Combo, leder, høyttalerkabinett, og mini stabel.

Bærbar HT arenaer er rettet mot gigging gitarist. Denne all-ventil-serien har en forsterker som passer hver ytelse type-fra lav-drevne 20-Watt HT Studio 20 Combo til 100-watts HT Stage 100.

The serien en Line er utformet med allsidighet i tankene. Fra kraftig 200-watts, KT88 utstyrt serien en 200 leder de vakkert utformede 40-watt serien en S1-45 Combo, en serie forsterkerne har det innebygde DPR makt reduksjon systemet som lar deg redusere den generelle kraften til 10% av vurdert kraft, uten tap av tonen for hele ventil-opplevelsen.

Håndverker-serien er kanskje Blackstarer mest vakkert utformet amp linje. Med vekt på sonic renhet og enkelhet, håndlagde Artisan utvalg pumpe ut boutique toner. Den Artisan 15 Handwired Combo starter serien og tilbyr 15-watt dynamisk, klasse A rør, valgbar til 5 watt for ultimate tone fleksibilitet.