Fender gitarforsterkere

Gear4Music.com

Fender Gitarforsterkere leverer gjentatte ganger sjangerdefinerende lyder - Fender er uten tvil det mest kjente navnet i gitarverden. View All Information

Mest populære Fender gitarforsterkere

Første 13 produktvisninger

Fender gitarforsterkere

Fenderer frontmann forsterkere levere kvalitet SSD tone til en lav prislapp. Disse SSD forsterkerne er stor for nybegynnere, men er også populær blant gitarister som er på utkikk etter volum på et budsjett - den frontmann 212R pakker 100 watt strøm og innebygd reverb i to-kanaler.

Hot Rod serien ble introdusert som rimeligere alle ventiler forsterkere. Med klassisk 50 styling hele, den Hot Rod serien gjøre bruk av Groove rør rør ventiler for naturlig, sandete overdrive. Den populære Hot Rod Deluxe tilbyr 40 watt all-ventil tone i 1 x 12 "kabinett.

Vintage Reissue serien tar klassisk all-ventil Fender forsterkermodeller historie og utstede dem for dagens spillere. Det Vintage Reissue forsterkere bli så nær den opprinnelige spesifikasjonen som mulig, og er oppkalt etter året spec ble tatt fra. Den ' 65 Deluxe Reverb og ' 65 Princeton Reverb er både ærverdige forsterkermodeller fra den Fender pre-CBS periode og tilbyr spillere trofaste rekreasjon av noen av de største forsterkerne i historien.

Vintage modifisert serien kombinerer strålende tonen i Fender ventil forsterkere, med fleksibiliteten til moderne SSD teknologien som innebygd DSP-effekter. Den Deluxe VM tar sitt design fra den verdifulle Deluxe Reverb, mens å legge høy kvalitet effekter som delay og kor. Den Super Champ XD er en 15 Watt hybrid som gir de samme funksjonene i et mindre, lavere-drevet kabinett.

Om Fender gitarforsterkere

Mens var det den Stratocaster og Telecaster som gjorde Fender til et kjent navn, begynte Leo Fender å lage gitarforsterkere før han produserte gitarer. De første forsterkerne var klassiske tube forsterkere, men senere på 1960-tallet begynte selskapet å lage solid state modeller også.


Fender gitarforsterkere har blitt favoritter for musikere over det musikalske spekteret fra deres oppfinnelse i 1945. Blackface, Silverface, Brownface og Tweed Fender gitar amp områdene har kommet til å definere lyden av mange musikk sjangere. , fra surf til shoegaze og country til elektrisk blues.


På 60 tallet favoriserte John Lennon Deluxe reverb. På slutten av 80-tallet brukte Kurt Cobain en 65 Twin for å spille inn 'Bleach'. Selv de mest moderne bandene som Block Party, No Age og Best Coast favoriserer Fenders tidløs tone.