Fender gitar Amps

Gear4music.com

Fender-forsterkere produserer noen av de beste rene lydene på markedet. Fenders erfaring innen bygging av forsterkere resulterer i pålitelige, konsert-klare gitarforsterkere som fungerer fantastisk sammen med pedaler og gir en perfekt plattform for din kreativitet. Vis all informasjon

Mest populære Fender gitar Amps

Første 19 produktvisninger

Om Fender gitar Amps

Mens var det den Stratocaster og Telecaster som gjorde Fender til et kjent navn, begynte Leo Fender å lage gitarforsterkere før han produserte gitarer. De første forsterkerne var klassiske tube forsterkere, men senere på 1960-tallet begynte selskapet å lage solid state modeller også.


Fender gitarforsterkere har blitt favoritter for musikere over det musikalske spekteret fra deres oppfinnelse i 1945. Blackface, Silverface, Brownface og Tweed Fender gitar amp områdene har kommet til å definere lyden av mange musikk sjangere. , fra surf til shoegaze og country til elektrisk blues.


På 60 tallet favoriserte John Lennon Deluxe reverb. På slutten av 80-tallet brukte Kurt Cobain en 65 Twin for å spille inn 'Bleach'. Selv de mest moderne bandene som Block Party, No Age og Best Coast favoriserer Fenders tidløs tone.