Gitarforsterkere fra Gear4music

Elektriske gitarforsterkere fra Gear4music tilbyr rimelig kvalitet. Gear4music.com, som ble grunnlagt i 2003, har fått verdifull innsikt i musikeres behov. Med denne innsikten har vi laget en gitarforsterker for musikere på forskjellige nivå. 15W og 35W comboforsterkere er ideelle for nybegynnere og de som ønsker å gi volum til sin spilling. Gear4music's gitarforsterkere gir deg kvalitetslyd med en proff tone, til utrolige priser.

Gear4music elektriske gitarforsterkere

Første 7 produktvisninger

Elektriske gitarforsterkerpakker fra Gear4music

Første 3 produktvisninger

Gear4music gitar Amp tilbehør

Første 6 produktvisninger

Hva er gitarforsterkere?

Gitarforsterkere er enheter gitaristene kobler til elektriske, elektroakustisk eller bassgitarer som konverterer signalene deres til lyden som deretter produseres gjennom en høyttaler. De er viktige elementer for elektriske gitarister og bassister og en rekke ulike modeller er tilgjengelige for å imøtekomme musikernes behov.

Det finnes to hovedtyper av gitar amp: comboforsterkere - som inneholder forsterker og høyttalere i ett enkelt kabinett- og frittstående hode enheter som krever at høyttalere skal kobles separat. Formålet med forsterkeren bestemmer hva slags gitaristen bør være ute etter å bruke, så vel som størrelsen og strømforbruket som kreves. Studenter som ønsker forsterkere bare slik at de kan lære gitar velger vanligvis øving forsterkere, som har en tendens til å være relativt små og lav-drevne og faller inn i kategorien kombinasjonsboks. De som ønsker å spille live eller opprette en bestemt type lyd, men kan finne hode enheter og separate kabinett passer bedre til deres behov.