White Horse gitar Amps

Gear4music.com

White Horse produserer et bredt spekter av boutique, premium-nivå elektrisk gitar forsterkere ved hjelp av høyverdige komponenter, kvalitets håndverk og det nyeste innen gitar forsterker-teknologi. Vis all informasjon

White Horse gitar Amps

loading Ingen resultater funnet som samsvarer med ditt søk

Lær mer om gitarforsterker

En gitar forsterker er en enhet som kobler til elektriske, elektroakustisk eller bassgitarer og konverterer signalene deres til lyd som deretter produseres gjennom en høyttaler. De er viktige elementer for elektriske gitarister og bassister og en rekke ulike modeller er tilgjengelige for å imøtekomme musikernes behov.

Det finnes to hovedtyper av gitar forsterkere: comboforsterkere - som inneholder amp og høyttalere i et enkelt kabinett- og frittstående hode forsterkere som krever at høyttalerne kobles separat. Formålet med på forsterkeren bestemmer hva slags gitaristen bør være ute etter å bruke, så vel som størrelsen og strømforbruket som kreves. Studenter som er ute etter en gitar amp slik at de kan lære gitar vanligvis går for øving forsterkere, som har en tendens til å være relativt små og lav-drevet og faller inn i kategorien kombinasjonsboks. De som ønsker å spille live eller opprette en bestemt type lyd, kan finne at hode enheter og separate kabinett passer bedre til deres behov.