Pianoer og Keyboard

Utforsk en rekke pianoer og keyboards fra de mest respekterte navnene i bransjen, som for eksempel Yamaha og Casio, så vel som rimelige Gear4music keyboards og pianoer.

Vis all informasjon

Våre mest populære digitale pianoer og keyboard

Akustiske vs Digitale Pianoer

Fordi digitale keyboarder og pianoer er avhengige av prøvetaking, kan de produsere lyder fra forskjellige instrumenter. For eksempel kan musikere velge instrumenter som fløyter, cembalo, strenge og perkusjon, noe som gjør det digitale piano eller keyboardet et meget tilpasningsbart instrument.

Et digitalt piano tilbyr en vektet nøkkelhandling for å etterligne følelsen av et akustisk instrument. For eksempel på Yamaha YDP140 Digital Piano, har de lavere notene en tyngre berøring, mens de høyere er lettere.

Fordelene ved et digitalt piano

Det er en rekke fordeler med å spille det digitale piano eller et keyboard i motsetning til en akustisk versjon. For eksempel kan de ha innebygde rytmer som følger med spillerne. Også fordi et digitalt piano er trådløst, bør det aldri justeres, noe som sparer tid og penger.

Et digitalt piano eller keyboard lar også brukerne nyte MIDI Musical Instrument Digital Interface, noe som betyr at de kan kommunisere, overvåke og synkronisere med andre elektroniske musikkinstrumenter, datamaskiner og utstyr. Eksemplet på et keyboard med denne funksjonen er M-Audio ProKeys Sono 88-tastene.

Et digitalt piano kan være relativt bærbart fordi det er mindre og lettere enn det tradisjonelle alternativet, og kan ofte delvis demonteres for å lette transporten. Spillere kan også spille stille ved å koble hodetelefonene til instrumentene.