DISC Moog Etherwave Theremin bygge det selv Kit

kr 3 912 Utsalgspris kr 4 255 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • Bygge det selv Theremin Kit!.
  • Noen ledninger poeng kreve lodding.
  • Strømforsyning som er inkludert.
  • Pluss DVD Tutorials.
  • Mic stativ ikke inkludert

DISC Moog Etherwave Theremin bygge det selv Kit

- detaljer

A bygge det selv kit for en klassisk Moog Theremin! En av de eldste elektroniske instrumentene, kjent som brukes for gamle sci-fi effekter Theremin er masse moro og enda mer så når du har bygget det selv!Produktreferanse: 34383

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Opprinnelig oppfunnet av Leon Theremin i 1920, er Theremin en av eldste elektroniske instrumenter rundt. Moog Theremin har en fem oktav banen med pålitelig avstand mellom notater for sofistikert spillbarhet. Flytte hendene i rommet mellom antennene kontrollerer tonehøyde og volum av lyder produsert. Moog Etherwave Theremin kan generere interessante og unike toner på noen banen i fem oktav området.

Dette settet er mye moro og en god måte å få en billig Theremin. Settet inneholder en uferdige tre kabinett, ideelt for tilpasning, et forhåndsbygd kretskort og alt annet du trenger for å bygge Theremin. Når bygget, er Theremin utstyrt med en adapter for tilknytning til noen standard mikrofonstativ (selges separat).

Alle Moog Etherwaves skip med en DVD med to video opplæring, Clara Rockmore: den største Theremin Virtuosa og Mastering Theremin, med Lydia Kavina.

Å finne ut mer om hva er involvert i byggingen av Moog Etherwave Theremin Kit behage dataoverføre Brukerhåndbok nedenfor.

Lyder

For å høre hva Moog Etherwave Theremin ta høres en lytt til følgende MP3 prøver.

Vurderinger

"På grunn av handsfree-interfaceet (kroppens interferens med sin elektromagnetiske felt kontrollerer lyden), theremin er kjent for både sin nyhet og dens betydning i 1900-tallet musikk. Når jeg begynte å bygge dette settet, jeg hadde liten lodding erfaring, men enkle instruksjonene laget for en flott introduksjon til verden av kretser. Tre casing trenger en kort sliping og lakk eller maling og hovedsakelig konstruert kretskortet krever bare lodding komponentene som bestemmer tone og bølgeformer. Bonus: Settet leveres med en morsom ytelse DVD av Clara Rockmore, en av de første theremin spillerne, og en dyster demonstrasjon av hennes barnebarn. "

Lag: Den Ultimate Kit Guide nettsted

Funksjoner/spesifikasjoner

  • Etherwave Theremin Kit
  • Strømforsyning
  • 2 DVD Tutorials

Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.