DISC Novation 61 SL Mk2 MIDI Controller keyboard

kr 4 453 Utsalgspris kr 5 453 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

DISC Novation 61 SL Mk2 MIDI Controller keyboard

- detaljer

SL Mk II kombinerer et høykvalitets semi-weighted keyboard med en full DAW og plug-in kontrollen overflate som visuelt strømmer tilbake alle kontrollinformasjon til brukeren. En gigantisk 144-tegns display, tilbake tent LEDET knapper og LED ringed encoders Vis status for alle kontroller. Ultra-Quick tilordning av alle 56 knotter, volumet og knapper er administrert av banebrytende Automap 3 PRO-programvare.

Bildene viser 49 SL

Produktreferanse: 13760

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Nøkkel vise egenskaper

  • Høy kvalitet profesjonelt keyboard - hastighet-sensitive, semi vektet handling keyboard fra Fatar, med overdras etter touch. Novation levere følelsen av å spille et instrument, i stedet for bare en datamaskin perifere.
  • Illuminated kontroller gir umiddelbar visuell feedback - Lyses ført ringer rundt åtte glatt kodere og bakgrunnsbelyste knapper i gir umiddelbar visuell feedback for hver fysisk kontroll, ytterligere redusere avhengigheten av skjermen.
  • Giant 144-tegns LCD-skjerm - frigjør kunstneren fra å være lenket til monitoren, plassere alle viktige data rett sammen med relevante kontrollene.
  • Stort utvalg av touch-sensitive kontroller - Full kontroll overflaten støtter ultra fleksibel DAW kontroll og Auto-kartleggbart plug-in kontroller, 16 knotter, 8 fadere og 32 overdras bakgrunnsbelyst LED knapper.
  • Automap 3 PRO kontroll Software -SL Mk II kommer med Automap programvare som lar deg kjapt kart programvare parametere til fadere, knapper, kodere og Potter og andre kontrollere

SL Mk II er designet for å utstyre den moderne DAW brukeren hver dimensjon av hardware kontroll, slik at en hands-on tilnærming til navigering programvare, miksing og kontrollere pluginmoduler. Det representerer ekstraordinære som en kontroller, integrere en DAW kontroll overflate med en kvalitet semi vektet keyboard (med etter touch) og de mest intuitive plug-in kartlegging funksjonene tilgjengelig - LED av Automap 3 PRO; uten tvil den mest avanserte Kontrollprogramvaren på markedet.

SL Mk II opprettholder Novation's rykte for å bygge kvalitet på både hardware (som SL Mk jeg, de vil også appellere til utøvere som trenger et velkonstruert keyboard på scene). Kvalitet er ikke bare reflektert i sin robusthet, men enda viktigere i måten det SL Mk II har blitt designet med hver detalj beregnet for å maksimere arbeidsflyt. Den SL Mk II visuelt strømmer tilbake alle kontrollerinformasjon til brukeren tilbake opplyst knapper og encoder LED ringer.

Vanskeligheten med andre kontrollflater er å vite hva er tilordnet hva. SL Mk II har en gigantisk 144 tegn ultra-lys LCD skjerm som viser alle parameternavn og verdier for den valgte raden kontrollere. Alle 8 fadere og 16 knotter er berøringssensitiv, så øyeblikket man er berørt, skjermen viser navnene og verdiene på raden og setter hakeparenteser rundt kontrolleren er aktuelle tilværelse berørt. Dette gjør det mulig å se hvilke parameter er tilordnet kontrolleren uten å endre verdien, eller henvise til deres programvare. SL Mk II har også en dedikert "Hurtigvalg" knapp, hvilke kan brukes å endre verdien av en parameter markøren er plassert over uten at tildelinger overhodet.

8 kontinuerlig roterende kodere har 11 segment LED ringer rundt hver av dem, slik at kodere å oppføre seg som Potter slik at brukeren kan se verdien tidligere flytter seg. Alle knappene har LED under dem slik at brukere raskt kan se deres status uten å trykke dem. Finnes 8 myk følelse tromme pads, en pitch/modulering hjul og en X / Y jenta uttrykk berøring som (sammen med fotbryteren og Sustain pedal innganger), er fullt overførbar hvilken som helst parameter med Automap programvare

SL Mk II er designet for å trekke minimum gjeldende så den kan brukes som en USB-buss-drevet enhet, og en valgfri 9V DC strømforsyning kan legges for frittstående bruk. I tillegg til USB interface, SL Mk II har 1 MIDI i, 1 MIDI gjennom og 2 MIDI-outs.

Kraft bak SL Mk IIS unike evne til kart-kontrollere ved å trykke på en knapp, finnes i den medfølgende Automap-programvaren. Automap 3 PRO gjør det mulig å tilordne kontrollere med utrolig fart og enkel - ikke mer graving gjennom MIDI kontinuerlig kontrolleren tall, Automap server tar seg av alt. Automap's GUI gir brukeren en visuell representasjon av alle gjeldende tilordningene på skjermen, samt muligheten til å lagre og behandle tilordninger mellom forskjellige prosjekter. Det er også et alternativ å bare ta opp GUI når en kontroller på SL Mk II har vært rørt!

Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.