DISC Roland AIRA MX-1 blanding utøver pakke med System 1 M og Launchk

 • Video 1
 • Video 2
 • Video 3
kr 9 280 Utsalgspris kr 12 423 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • 18 utøver Kanalmikser.
 • kontroll overflate for Full DAW kontroll Via MIDI.
 • Audio interface.
 • Fire AIRA Link USB-porter.
 • Ideelt for ytelse og komposisjon.

DISC Roland AIRA MX-1 blanding utøver pakke med System 1 M og Launchk

- detaljer
Roland AIRA MX-1 blanding utøveren bringer sammen din synther, trommemaskiner, looper, DAW spor og mer inn i en enkelt ytelse-optimalisert blande instrument. Kombinerer elementer av en mikser, kontroll overflaten, lydinterface og trinn-baserte effektor, er MX-1 designet for å være nerve midten av elektronisk musikk rigg. Det er en mikser du kan spille- og mye mer. Denne pakken inkluderer også Aira systemet 1M modul og Novation Launchkey 25 kontroller keyboard.

Produktreferanse: 60955

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Roland AIRA MX-1 blanding utøver

Med seks analoge innganger, fire AIRA Link USB havnebyer, digital I/O, send og retur knekter og evnen å strømmen 18 kanaler til og fra din DAW, MX-1 bringer sammen en rekke musikalske kilder og setter dem rett under fingertuppene. Men dette er ingen vanlig Mikser.

De glatte, solid fadere hver har seks forskjellige volum kurver tilgjengelig. Hver kanal har en justerbar Tone/Filter-knapp med ti typer filtre, EQ og isolatorer. Demper plasseres for rask tilgang, arbeider med LED-opplyst fadere som tydelig viser statusen, selv i mørke omgivelser.

Det er ingen tvil at effekter spiller en stor rolle i å skape en og definere lyden. Og det MX-1 integrerer effekter på spennende nye måter. Ikke bare gjøre den MX-1's effekter høres flott, de er designet for klar manipulasjon og rytmisk følsomhet, MX-1's tempo bevissthet og TR-stil trinn interfaceet.

I tillegg en aux send for fôring eksterne effekter, har hver kanal sin egen slå FX inkludert Filter, Side kjetting og Slicer. Disse brukes med seksten TR-stil step sequencer knappene som de fant på berømte Roland-trommemaskiner. Dette lar deg filtrere, duck og skjær hver kanal, lage kule rytmisk variasjoner, kjent og alle slags intrikate grooves uavhengig. Beat FX kan umiddelbart slås på og av per kanal med dedikert, opplyste knapper.

Datamaskiner spille allerede en stor rolle i produksjon, og de spille stadig en rolle i ytelse. Men de ikke alltid så integreres med andre live instrumenter, og krever egne audio interface og kontroller. Den MX-1 løser problemene gjennom sin evne til å operere i en av tre forskjellige moduser.

Roland Aira System 1M Plug-Out Synthesizermodul

Med en stor mengde syntese makt på egen hånd skaper sammenhengende SYSTEM - 1m med andre modulære gear et enda større utvalg av sonic muligheter. Dens imponerende oscillator delen, søt filtre og irritabel konvolutter er velkommen alle modulære installasjonsprosessen, uansett hvor stor eller liten. Men det er System - 1 MS kombinasjon av CV/Gate modularitet, plugg ut og DAW integrering som ting helt ukjent territorium.

For eksempel laste SH-101 Plug-Out i System - 1M og du i hovedsak har en hardware SH-101 med modulære evner som er noe som aldri har eksistert tidligere. Du kan bruke eksterne kilder SH-101's anerkjente filtre, eller laste den SH-2 Plug-ut og bruke sin formidable oscillator delen for å kjøre en rekke tilgjengelige Eurorack filtre og konvolutter.

Novation Launchkey 25

Novation Launchkey 25 er en fullt omfattende DAW kontroll overflate som inkluderer 25 hastighet berøringssensitive taster og 16 RGB pads å tillate enkel musikk og eksemplet utløser. I tillegg til 8 roterende knotter ligger over den pads gir avansert kontroll over parameterne instrument, justere og finjustere lyden på farten. Enten for lever ytelse eller studio-programmene Launchkey 25 er et svært nyttig verktøy som det tillater deg å fokusere på musikk og med sømløs responstid til din foretrukne DAW.

Inkludert med Launchkey er en rekke profesjonelt lyd-programvare som Ableton Live Lite, Novation V-stasjon og Bass Station, i tillegg til en ekstra Loopmasters prøve emballere å gi alt du trenger å opprette rett ut boksen. I tillegg til funksjonen integrert apparatet finnes også standard MIDI-kontroll. Novation InControl programvare systemintegrasjon teknologi umiddelbart kart hardwaren til alle store DAW programvare, slik at du har praktisk kontroll over spor volumer, panorering, sender og mer.

Designet for å være kompatibel med både Mac og Pc datamaskiner samt iPad enheter, Launchkey tilbyr en rekke funksjoner og kan brukes på farten til å fange ideene dine største så snart du oppretter dem. I tillegg kraftige Launchkey synth app og innlede app for iPad har intuitive nye brukerinterface og tillate flere synth parametere skal kontrolleres samtidig for å opprette unike effekter.

Funksjoner

 • 18 Kanalmikser ytelse med trinn-sekvensert FX, transport- og tempo kontroll
 • Tre typer trinn-sekvensert slå FX (Filter, Side kjetting, Slicer) med TR-stil knapper
 • Seks slags Master FX (48 variasjoner) med stor ytelse kontrollknappen
 • Beat FX og Master FX kan brukes på alle innganger; Beat FX er per kanal
 • Kombi-modus veksler rytmisk Master FX bruke steg-sequencer
 • Fire AIRA koble sammen USB-porter støtter lyd, MIDI, synkronisering og busseffekt (på Port 3) for AIRA utstyr
 • Blandet modus gir seks analoge, en digital (stereo), fire AIRA (stereo) og to PC-kanaler gjennom mikseren og FX
 • Ekstern gir 18 kanaler fra DAW gjennom mikseren og FX (alle innganger direkte til DAW)
 • Control overflaten modus for full DAW kontroll via MIDI
 • DJ-stil signal overvåke, rask demper og seks fader kurver per kanal
 • Per kanal Tone/Filter knapp med ti typer EQ, filtre og isolatorer
 • Transport og tempo kontroll med fine, shuffle og trykk-tempo funksjoner
 • Øyeblikkelig lagre og hente komplett oppsett inkludert alle FX konfigurasjoner
Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.