DISC Roland KS-1 X X-avstivet keyboardstativ

kr 458 Utsalgspris kr 533 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • Svært holdbar stålkonstruksjoner.
  • Bevegelig gummi ermene For ekstra stabilitet.
  • Kraftig firkantet stålrør.
  • Enkelt-X rammestrukturen.
  • Lett høydejustering og låsing Clutch

DISC Roland KS-1 X X-avstivet keyboardstativ

- detaljer
Roland KS-1 X X-Braced keyboardstativ er en holdbar og solid stativ designet for å huse en rekke bærbare keyboard. Standen har en solid metall konstruksjon med en enkelt-X design for maksimal stabilitet. X-brace strukturen har en fjærbelastet nivå med en låsing clutch, slik at du kan justere høyden med letthet. Gummi ermer funksjoner på ben og toppen av stativet gitt stabilitet, holde på instrumentet på plass mens du spiller. Heavy-duty firkantet stålrør og robust utforming er Roland KS-1 X ideell for enhver keyboard enten hjemme eller på farten.

Produktreferanse: 76524

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Single-X rammen tegning

Holdbar single-x strukturen av Rolan KS-1 X gir maksimal stabilitet ved å spre vekten jevnt over hele strukturen og sikre instrumentet på plass. Utformingen har vært en hjørnestein i utformingen av keyboardet stativ for år, kjent for sin stabilitet og rimelig design. Flyttbare gummi ermene plassert på toppen og bunnen av stativet sikre keyboardet forblir på plass mens du er i bruk, samt holde stand stabil på ujevnt underlag.

Høydejusterbar

Solid er, Roland KS-1 X Hau justerbar Takk fjærbelastet spaken og låsing clutch. Dette lar deg justere høyden på din stand på fly med letthet, uten å tilbakestille standen. Stativet er tilpasset et bredt spekter av keyboardet i annen stil for ekstra allsidighet. Med byggingen holdbar, stål og slitesterkt er design, Roland KS-1 X ideell for enhver keyboard som trenger en pålitelig og rimelig stand.

Funksjoner

  • Heavy-Duty firkantet stålrør
  • Enkel høydejustering med fjærbelastet spaken og låsing clutch
  • Flyttbare gummi ermer for instrument støtte og stå stabilitet