DISC Yamaha CLP565 flygel, polert ibenholt

 • Video 1
kr 27 840 Utsalgspris kr 42 149 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • 303 leksjon sanger.
 • 16 spor opptak og USB lydopptak.
 • Mini Grand kabinett.
 • Spesialdesignede lydsystem

DISC Yamaha CLP565 flygel, polert ibenholt

- detaljer

Den Yamaha CLP565GP Digital Grand Piano er en Clavinova med en grand design og lyd og utseende som vil forbedre noen miljø.

Produktreferanse: 45887

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

«Virkelig Grand uttrykk».

Et uttrykk som definerer uttrykksfulle evnen til Clavinova. Det er hovedkomponentene i lyd, berøring og pedalene, sammen med bruk av teknologi utviklet gjennom en historie av akustisk piano. Disse elementene er perfekt kombinert i en enkelt instrument, lage nøyaktige lyden du vil gjennom trykke på tastene og følelsen av pedalene. Når du spiller en Clavinova, kan du forestille deg at du spiller et flygel.

To av verdens fineste grands

CFX, Yamaha? s fineste konsertflygel valgt og spilt av vinneren av 2010 International Chopin Piano Competition og Imperial fra Bösendorfer, en merkevare holdt i høy aktelse av pianister gjennom sin lange historie. Disse kjente pianoer kjennetegnes av karakteristiske trekk som kraft, allsidighet, subtilitet, letthet og mellowness. Begge disse flotte pianoer stemmer er omtalt i Clavinova. Innstilt til perfeksjon av en meget erfarne piano tekniker med lyden fra hver nøkkel samplet individuelt, fanger Clavinova virkelig unike tonale karakter av hver av disse enestående instrumenter. Med Clavinova, kan du nyte utsøkte skjønnhet av de ettertraktede tone som den Yamaha CFX og Bösendorfer Imperial levere.

VRM fysisk modellering

I et flygel gjenklang lyd i hele kroppen av instrumentet, som produserer en rik gjenklang som omslutter lytteren i lyd. Dette fenomenet er perfekt gjengitt i Clavinova gjennom virtuelle resonans modellering (VRM), som beregner de ulike statene av strenger for hver av de 88 notene på keyboardet fra en øyeblikkelig til neste, slik at levende, rikt varierte uttrykk som gjenspeiler ubegrenset antall faktorer i spille piano som som trykkes, styrken som tastene spilles og pedal timing.

Jevne toneoverganger

Pianist endrer volumet og lyden ved å endre trykket på tastene. En Clavinova reagerer aldeles for å gi spilleren en enestående nivå av ytelse kontroll. Ved hjelp av lange, forsiktig samplet opptak av notater på et piano og unike Yamaha teknologier å oppnå jevne toneoverganger, rik soniske detaljer leveres Svar å ta av spilleren.

Nøkkel av prøver

Øyeblikket en pianist? s fingrene er løftet fra nøklene til et flygel, subtile endringer forekommer i instrumentet? s tone som demperen senkes på strengene å dempe lyden. Nøkkel-off prøver har faktisk opptak av disse endringene, med en trofast gjengivelse av mest subtile nyansene i piano? s tone, å skape en mer realistisk generelle lyd.

Naturlig tre X (NWX)-keyboard

Naturlig tre X (NWX) keyboard opprettes ved hjelp av Yamahaer unik ekspertise av tre ervervet gjennom mer enn et århundre av laging fine pianoer. Akkurat som med flygler, er materialet som brukes for NWX keyboard kuttet fra tre som er blitt nøye tørket spesielt for produksjon av musikkinstrumenter. NWX keyboard også funksjon funksjoner en escapement mekanisme som gjengir en liten klikke sensasjon nederst på den viktige reisen. Den er designet slik at klikket er merkbar på letteste tastetrykkene, ligner på keyboardet som et flygel.

Fyldig Tone

Lyden av en Clavinova er kalibrert detaljrikdom, høyttaler posisjonering og kroppen materiale kontrollert for å sikre at hele apparatet gjenklanger optimalt. For å opprette en lyd felt som er svært nær av et flygel, tone funksjonene Clavinova escapements flere steder i kroppen at lyden fra høyttalerne vises til lytteren uten å bli fanget inne i instrumentet.

Akustisk Optimiser

Clavinova inneholder akustisk Optimisers som regulerer flyten av lyd og kontroll tone. En ny teknologi utviklet fra Yamahaer intime kjennskap til de akustiske egenskapene til musikkinstrumenter, akustisk Optimisers gir en naturlig, glatt lyd over hele keyboardet.

Funksjoner

 • Piano voicing samplet fra Yamaha CFX og Bösendorfer Imperial flygler
 • 34 stemmer
 • Gradert Hammer 3 X (GH3X) keyboard med syntetisk elfenben taster og escapement
 • 303 leksjon sanger
 • 16 spor innspilling og USB lydopptak
 • Mini Grand kabinett
 • Spesialdesignet lydsystem
 • Intelligent akustisk kontroll (IAC)
 • Akustisk Optimiser

Leveringsalternativer

Når du legger til produktet i handlekurven, vises flere levering alternativer. Som digital pianoer kan være ganske tung og levert i store bokser, Velg det mest hensiktsmessige leveringstjenesten for deg.

Standard Courier levering

Våre standard courier leveringsalternativ. Dette vil levere piano til første etasje av huset eller bygningen. Vær oppmerksom på at hvis det ikke er en første etasje inngangen ikke kan vi kunne levere det. Du må også hjelpe levering driveren som dette produktet kommer pakket i store bokser.

Dette alternativet kanskje passer ikke hvis du ikke klarer å hjelpe føreren om nødvendig, eller hvis du trenger piano levere oppe. Vennligst vurdere om dette er den mest passende leveringsservice for deg, som andre leveringsalternativene er tilgjengelig mot en ekstra kostnad.

2 mann leveringsservice (bare gyldig i UK) (bare gyldig i UK)

Hvis du velger dette alternativet, vil to levering personell levere boksene piano til noen rom i første etasje av ditt valg, i stedet for bare på døren. Denne tjenesten vil ta noen dager enn den standard budtjeneste og courier selskapet vil ringe deg for å ordne en praktisk leveringsdato når du har plassert ordren.

Hvis du foretrekker en levering og installasjon vennligst kontakt salgsteam vår på 0843 515 0600 som gjerne å sette opp et tilbud for deg.

Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.