Justerbar Piano krakkfra Gear4Music, lys Cherry - Åpnet Boks

  • Video 1
kr 615 Utsalgspris kr 908 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • Høydejusterbar.
  • Komfortabel men holdbart.
  • Lys kirsebær Finish

Justerbar Piano krakkfra Gear4Music, lys Cherry - Åpnet Boks

- detaljer

Denne tradisjonelle piano krakker høydejusteres, slik at du kan finne akkurat riktig posisjon til å støtte din spiller holdning oppreist, grand eller digitale piano eller keyboardet. Ferdig i en lys kirsebær denne krakkser flott med lys kirsebær pianoMerk boksen er åpnet som en del av vår kvalitet kontroll inspeksjoner og så alle seglene er brutt. Selve elementet er helt ny og er aldri brukt.

Dette er en flott mulighet til å kjøpe et fullt fungerende produkt til en rabattert pris, leveres med ett års garanti.

Produktreferanse: 79777

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Gitt leiligheten pakket, denne Gear4music piano krakker heldekkende innen få minutter. En solid, robust krakkmed en attraktiv lys kirsebær finish, det er spesielt egnet for bruk med lys kirsebær pianoer.

Justerbar høyde kan du finne den mest komfortable posisjonen til eget spill og kan være spesielt nyttig for mindre eller flere brukere.

Den kordfløyel sete pad er fast, akkurat det du trenger for å spille piano med riktig teknikk, og komfortable. Gear4music justerbar piano stoleren er holdbare, godt laget, men rimelig forhold til de fleste andre på markedet. Det er et godt valg for alle som leter etter en praktisk, bruker vennlig og attraktiv piano stoler.

Innhold og Spesifikasjoner

  • Svamp tykkelse: 2 cm
  • Overflate materiale: Lær
  • Finish: Lys Cherry
  • Justerbar høyde: 470 mm 570 mm

Gear4music - en revolusjon i konkurransedyktige priser, høy kvalitet og utstyr.

Gear4music har gått sammen med noen av de beste produsentene fra hele verden til å utvikle vår egen linje av musikkutstyr. Vårt mål er å tilby et bredt utvalg av høy kvalitet, fornuftig priset musikkinstrumenter.

Ved hjelp av vår mange års kollektiv erfaring har vi utviklet en rekke instrumenter og utstyr inkludert trommesett, akustiske og elektriske gitarer, treblåseinstrumenter, messing, strengeinstrumenter og høyttaleranlegger. Vi er stolte av å kunne tilby disse til våre kunder sammen med hundrevis av andre kjente merkevarer. Arbeide tett med nøye utvalgte produsenter, forsøke vi å produsere pålitelige, flott lyd instrumenter til en pris som er tilgjengelig for alle. Våre musikalske utstyr er gjort til de samme strenge standardene som du forventer fra andre høyt ansett merker - dette er støttet opp av våre standard 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Alle Gear4musics produkter er produsert etisk og ansvarlig, for å møte forventningene til en omtenksom verden.