Roland KC-60 keyboard Amp - B-lager

kr 2 510 Utsalgspris kr 3 117 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • Kompakt, rimelig keyboard forsterker.
  • 40-watts utgangseffekt med 10" høyttaler og diskant.
  • Subwooferutgang for low-end løft.
  • Legendariske KC lyd

Roland KC-60 keyboard Amp - B-lager

- detaljer

Dette er en B-lager-vare. Merk at B lageret enten ex display, ex reparasjon, eller tidligere er returnert av en annen kunde.KC-60 3-kanals blanding keyboard forsterkeren bringer kjent lydkvaliteten Roland KC-serien til en lavere pris.


Påkalle våre Roland Specialist: 0843 155 0500 for mer informasjonVær oppmerksom på at dette er en B-aksje element. B lageret er enten ex reparasjon eller tidligere er returnert av en annen kunde. Den opprinnelige boksing og manuell mangle, og det kan være noen lite tegn til bruk.
Ellers fungerer enheten som nye.

Dette er en flott mulighet til å kjøpe et fullt fungerende produkt til en rabattert pris, leveres med ett års garanti.Programvare sammen med det opprinnelige nye produktet kan ha blitt registrert, eller kan ikke lenger bli inkludert.

Produktreferanse: 78575

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Utviklet for de unike behovene til moderne synthesizere, digital piano og keyboard, er denne 40-watt forsterkeren lett utvides via sin Subwoofer-utgang for enda kraftigere low end. Det er også svært fleksible, takket være 3-kanals design inkludert en XLR mikrofon inngang, pluss stereo AUX inngang for tilkobling CD-spillere.

Roland KC60 keyboard Amp funksjoner:

Kompakt, rimelig keyboard forsterker med legendariske KC lyd

40-watts utgangseffekt med 10" høyttaler og uavhengige diskanthøyttaler

Subwoofer-lyden for low end øke (kompatibel med de fleste subwoofere)

3-kanals design inkluderer 1/4-linjers inngang og XLR mikrofoninngang

Stereo AUX-inngang (RCA-type) for tilkobling til CD eller MD spillere

Roterende kontroller for å justere kanal og hodetelefon nivåer, pluss lav og høy EQ

Stor lyd som er lett på lommeboken

Roland KC-serien keyboard forsterkere er kjent for sin enestående lydkvalitet. Det er fordi de er bygget som håndteres rekke lyder laget av dagens synthesizere, samplere og elektroniske musikkinstrumenter. Den nye KC-60 tar disse prinsippene og setter dem i en rimeligere design, drevet av en 40-watts forsterker med en 10" høyttaler og separate diskant. Nå kan noen gå opp til en KC amp. Du vil ikke tro hva du har gått glipp.

Fleksibel 3-kanals Design med subwooferutgang

Mens KC-60 er bygget for keyboard, er det også hjemme med en mikrofon og CD-spiller. Spesielt er det tre innspill kanaler inkludert en XLR Mic-inngang og hjelpe-input hver med sin egen justerbar volum. Og mens 40 watt strøm høres bra, kan du også bruke en valgfri subwoofer fra alle produsenter via KC-60 Subwoofer utgang en første i sitt slag på en keyboard amp!

Laget for veien

KC ampere er bygget for livet på veien. Alle modeller har innebygde håndtak for enklere transport (KC-550 inkluderer også hjul) og en robust design med heavy-duty tepper, beskyttende kanter og en all-metall grille.