SDP-4 scene Piano stå med pedalene fra Gear4Music - Åpnet Boks

  • Video 1
  • Video 2
  • Video 3
kr 703 Utsalgspris kr 1 019 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • Stå For SDP-1 Piano fra Gear4Music.
  • Matt Black Finish.
  • Moderne elegant Design.
  • Inkluderer Pedal bord og monteringsskruer

SDP-4 scene Piano stå med pedalene fra Gear4Music - Åpnet Boks

- detaljer

Dette slanke og elegante piano stativet er idealet addisjon å Gear4music SDP-4 scene Piano. Den moderne designen passer med stabilitet, perfekt hvis piano brukes i en fast stilling. Toppen montering posisjon holder piano på plass veldig sikkert. Standen inneholder også en pedal bord med en kabel som festes i til keyboardet.Merk boksen er åpnet som en del av vår kvalitet kontroll inspeksjoner og så alle seglene er brutt. Selve elementet er helt ny og er aldri brukt.

Dette er en flott mulighet til å kjøpe et fullt fungerende produkt til en rabattert pris, leveres med ett års garanti.

Produktreferanse: 79719

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Høykvalitets bilde og pedaler

Dette er en svært solid og pålitelig stativ, egnet til SDP-4 Scenepiano. Med en elegant og slank ramme, dette stativet tåler piano uten noen rister og wobbles. Tre pedalene replikere en akustisk piano, og tilbyr en subtil og forståelsesfull føler samtidig ser moderne og profesjonelle.

Gear4music - en revolusjon i konkurransedyktige priser, høy kvalitet og utstyr.

Gear4music har gått sammen med noen av de beste produsentene fra hele verden til å utvikle vår egen linje av musikkutstyr. Vårt mål er å tilby et bredt utvalg av høy kvalitet, fornuftig priset musikkinstrumenter.

Ved hjelp av vår mange års kollektiv erfaring har vi utviklet en rekke instrumenter og utstyr inkludert trommesett, akustiske og elektriske gitarer, treblåseinstrumenter, messing, strengeinstrumenter og høyttaleranlegger. Vi er stolte av å kunne tilby disse til våre kunder sammen med hundrevis av andre kjente merkevarer. Arbeide tett med nøye utvalgte produsenter, forsøke vi å produsere pålitelige, flott lyd instrumenter til en pris som er tilgjengelig for alle. Våre musikalske utstyr er gjort til de samme strenge standardene som du forventer fra andre høyt ansett merker - dette er støttet opp av våre standard 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Alle Gear4musics produkter er produsert etisk og ansvarlig, for å møte forventningene til en omtenksom verden.