Yamaha Clavinova CLP535 Digitalt Piano, Polert Ibenholt

 • Video 1
 • Video 2
kr 12 300 Utsalgspris kr 21 126 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • Ekte Flygeluttrykk
 • Fin Flygeltone
 • Damper Resonance og Reverb som på et Akustisk Piano
 • Graded Hammer 3 X (GH3X)
 • Tangenter av Syntetisk Elfenben

Yamaha Clavinova CLP535 Digitalt Piano, Polert Ibenholt

- detaljer
Yamaha Clavinova CLP535 har "ekte flygeluttrykk" - lyd, anslag og pedaler - integrert perfekt for å gi deg følelsen av å spille et flygel. Velg mellom to verdenskjente konsertflygler og nyt å lære mens du spiller på et keyboard med et premium pianoanslag.

Produktreferanse: 45874

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Ekte Flygeluttrykk

Ekte flygeluttrykk. Denne setningen definerer Clavinovas uttrykksfulle evner. Ikke bare lyden, anslaget og pedalene, men også bruk av teknologier som benyttes for bygging av akustiske pianoer for å integrere disse elementene i ett piano. Med dette pianoet kan du bruke tangentenes anslag og pedalenes følelse til å produsere akkurat den lyden du ønsker. Når du spiller så vil det føles som om du spiller et flygel.

Lyden av de Flotteste Konsertflyglene i Verden

CFX - Yamahas flotteste konsertflygel, valgt og spilt av vinneren av den internasjonale Chopin pianokonkurransen i 2010 - og Imperial fra Bösendorfer - et merke som gjennom sin lange historie har forblitt svær høyt ansett - er kjente pianoer med karakteristiske egenskaper som for eksempel kraft, allsidighet, subtilitet, letthet og mildhet.

Lydene av begge disse flotte pianoene er tilgjengelige i Clavinova. Hver note er samplet individuelt og stemt til perfeksjon av svært erfarne pianoteknikere, hvilket betyr at Clavinova virkelig fanger den unike tonekarakteren til hvert av disse utmerkede instrumentene.

Clavinova gir deg muligheten til å nyte den utsøkte skjønnheten i den ettertraktede tonen som leveres av CFX og Bösendorfer Imperial.

Gjenskaper Damper Resonance og Dyp Reverb fra Akustiske Pianoer

Clavinova leverer en trofast reproduksjon av lyden til et akustisk piano ved å benytte funksjoner som for eksempel String Resonance for å emulere den milde tonefargen som oppstår når strengene påvirker hverandre. Resultatet er en vakker tone med fyldig, dyp gjenlyd.

I tillegg til strengenes gjenlyd, så reproduserer Damper Resonance det brede, dype lydfeltet til et akustisk piano. Den kopierer også toneendringene som resulterer når dempepedalen på et flygel presses. Den inkluderer lyder som for eksempel de som produseres fra tangentbrettet og emulerer den kombinerte resonansen som oppstår når alle disse lydene blandes sammen.

Tangentoverflater av Syntetisk Elfenben - En Glede å Spille Selv Etter Timevis av Opptredener

Disse tangentoverflatene reproduserer den behagelige, taktile overflaten til elfenbenkeyboard som i gamle dager ble brukt kun på de fineste pianoene. De består av et svært absorberende materiale som forhindrer at fingrene glir selv etter timevis av opptreden, og beholder den ideelle teksturen og følelsen.

Fyldig Resonans, Akkurat Som et Akustisk Piano

Clavinova er i likhet med et akustisk piano nøyaktig kalibrert, med inspisert høyttalerposisjonering og kroppsmateriale for å garantere at hele instrumentet høres best mulig ut. Disse instrumentene inneholder Tone Escapement på flere steder i kroppen for å sikre at lydlanskapet som produseres er svært likt et flygel, hvilket gjør at lyden fra høyttalerne kan sendes til spillerens ører uten å fanges inni instrumentet.

Acoustic Optimiser - Regulering for å Sikre en Balansert Tone

Kroppen til Clavinova inneholder Acoustic Optimisers som regulerer lydflyten og kontrollerer tonen. Dette er en ny teknologi som er et resultat av Yamahas intime kunnskap om de akustiske egenskapene i musikkinstrumenters interiør, og lever en naturlig og jevn følelse og tone på tvers av hele keyboardet.

Brukervennlig Interface

En lettlest LCD-skjerm og en intuitiv utforming gjør at det er lett å bruke Clavinova, hvilket gir deg mer tid til å fokusere på spillingen din.

Rikelig med Undervisningsstykker

Pianoet inneholder øvelser for å opparbeide pianoteknikk fra Hanon, Bayer, Czerny og Burgmüller.

Flerspors Sangopptaker

Opptaksfunksjonen i Clavinova digitale pianoer gjør det mulig å spille inn forestillingene dine* med kun ett trykk, noe som er nyttig når du ønsker å høre gjennom spillingen din i ettertid. I tillegg har du mulighet til å spille inn opptil 16 spor for samtidig avspilling, slik at forskjellige hender kan spilles inn separat eller overdubbes med ulike lydinnstillinger. (*Opptak gjøres i MIDI-format og kan også tas opp til et USB flashminne. Kompatibel programvare er nødvendig for å spille av innspilt date på en datamaskin.)

USB Lydopptaker

Ta opp forestillinger til et USB flashminne og opprett lydfiler (WAV-format) som du kan lagre og spille av på en datamaskin, dele med venner eller bruke til å produsere en CD.

En Omfattende Rekke Keyboardlyder

I tillegg til verdensklasses flygelyder, så tilbyr Clavinova CLP-serien et bibliotek fullt av imponerende lyder som for eksempel elektriske pianoer og en rekke orgler. Du får friheten til å velge en lyd som er ideell for musikksjangeren du ønsker å spille.

Funksjoner

 • Samplinger fra CFX og Imperial fra Bösendorfer
 • 256-noters polyfoni
 • Graded Hammer 3 X (GH3X) keyboard med tangenter av syntetisk elfenben og escapement
 • Acoustic Optimiser
 • Intelligent Acoustic Control (IAC)
 • 303 undervisningssanger

Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.