Yamaha MX61 Produksjon Synthesizer med Gratis Bag

 • Video 1
kr 5 915 Utsalgspris kr 7 602 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • Inkluderer en Gratis Bag m/ Reimer for Keyboard med 61 Tangenter fra Gear4music
 • Over 1000 MOTIF Dynamiske Lyder
 • Bærbart og Brukervennlig Design
 • 16-dels "Multi-Timbral" og 128-noters Polyfoni
 • Inkluderer Cubase og Steinberg Prolog Synth

Yamaha MX61 Produksjon Synthesizer med Gratis Bag

- detaljer

Yamaha MX61 er designet for moderne musikere. Den gir deg de anerkjente lydene fra Yamaha MOTIF XS i en rimelig, bærbar og kraftig synthesizer. Denne imponerende soniske paletten er pakket inn i en elegant kropp med 61 tangenter og passer for nåtidens "on-the-go"-livsstil. MX61 tilbyr inspirerende lyder og massevis av kreative funksjoner som gjør den perfekt for scenen, hjem, studio eller klasserom. Den leveres her med en gratis keyboardbag for å beskytte den under reising.

Produktreferanse: 36109

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

MX61 kombinerer pålitelig hardware med en fleksibel kontroller for å gi deg de beste fra begge verdenene, til en banebrytende pris. Yamaha MX61 kombinerer en synth-motor som er konstruert basert på lyder fra "top-end" workstations fra MOTIF-utvalget, et USB kontroller-keyboard og USB-lyd, MIDI datamaskinintegrasjon, avanserte DAW- og VST-kontrollerfunksjoner og en pakke med kraftfull musikkproduksjonprogramvare, sammen i én praktisk og rimelig pakke. MX61 er svært bærbar og lett, og gir deg alt verktøyet og all inspirasjonen du trenger for å bringe dine musikalske ideer til virkelighet.

Samlingen av dynamiske og inspirerende lyder fra legendariske MOTIF og den flotte keyboard-handlingen du forventer fra et Yamaha-produkt gjør denne synthen til en fryd å bruke. Et brukervennlig interface og mangfoldige musikkproduksjonmuligheter gjør at synthen kan håndtere nesten alle oppgaver med avansert integrering. Dette gjør Yamaha MX til et ideelt keyboard for Cubase-brukere. MX61 er også svært bærbart, med en utforming som er enkel å bære for de som er på farten.

Yamaha MX61 er i tillegg utstyrt for å kunne spille lyd og MIDI direkte fra en USB-stick, en bærbar musikkspiller via AUX IN, eller for å streame fra et tilkoblet DAW via et innebygd USB Audio Interface. Du er dermed i stand til å spille sammen med dine beats eller backingspor på et øyeblikk.

Over 1000 MOTIF-lyder og VCM-effekter

MX61-serien inneholder mer enn 1000 lyder som er hentet direkte fra den verdenskjente Yamaha MOTIF XS-serien. Fra realistiske akustiske lyder som for eksempel piano, elektrisk piano, strenger og trommer, til komplekse 8-elements synth-lyder - MX61 gir deg Motif XS sine beste lyder rett foran nesen din. MX61 gjør det enkelt å velge lyder med et strømlinjeformet User Interface og et nydesignet kategorivalg. Synthen lar deg også redigere og lagre dine egne lyder.

MX61-synthesizeren er utstyrt med VCM-effekter som simulerer vintage effektenheter på kretsnivå. Lyden av 70-tallet bringes tilbake ved å simulere de sjeldne, vintage lydene fra equalizer-, flanger-, phaser- og wah-effekter som ble introdusert av epokens keyboardlegender.

Enkelt "Split/Layer Performance Mode" for Umiddelbar Inspirasjon

MOTIF-produktenes "Performance Mode" har alltid vært stedet for å finne umiddelbar inspirasjon, og MX61 er intet unntak. Du kan lett kombinere og spille to stemmer på keyboardet ved å bruke de dedikerte "Split"- og "Layer"-knappene, hver med en egen intelligent arpeggiator og en dedikert del for et trommespor for å opprette stemningsfulle forestillinger der det føles som om et helt band spiller. MX61s 128 forestillinger kan alle redigeres av en bruker, men kommer programmert med nye, klubbvennlige beats.

16-dels "Multi Timbral" og 128-noters Polyfoni

Hver "performance" inneholder ikke bare de tre lydene som er beskrevet ovenfor, men alle innstillingene, for å sikre en fullstendig 16-dels multiinnstilling for spilling. Du kan skifte mellom hvilke som helst av de 16 delene uten at lyden kuttes. Med 128-noters polyfoni finnes det nok av noter til å spille selv de tetteste sekvenser fra DAW-en din. Disse funksjonene gjør MX61 til en perfekt "tone generator"-løsning for konserter og live-avspilling av DAW MIDI-spor.

Bi-directional USB Audio/MID Interfacing

MX61 kontrollerer ikke bare programvare-DAWs og -VSTs; den er også et Audio Interface. Bare bruk en USB-kabel for å koble til datamaskinen din, så kan du overvåke alle lydene fra datamaskinen via hodetelefonutgangen på MX61 eller lytte til DAW-spor ved å koble MX61 til eksterne studiomonitorer eller PA-utstyr. MX61s "audio converters" er laget for profesjonell musikkbruk slik at alt på datamaskinen din - selv spill - vil høres bedre ut når du bruker MX61 for utsignal. MX61-interfacet er "bi-directional" slik at du kan ta opp synthens interne lyder direkte til datamaskinen din uten å noensinne trenge å gå til det analoge domenet. Dette sikrer best mulig kvalitet.

Omfattende "Hands-On" Kontroller for VSTs og DAWs & Fullstendig Analog og Digital Tilkoblingsmulighet

MX Yamaha har også solide knotter og holdbare knapper som kontrollerer interne lyder, DAW-parametre og VST-instrumenter. Det enkle interfacet kombineres med en ekstern "template editor" på datamaskinen din slik at et hvilket som helst VST du eier eller ethvert nye VST du kjøper vil være lett å stille inn for å bli kontrollert av MX. Det finnes avanserte "integration templates" for bruk med en rekke DAWs. Når synthen brukes sammen med Cubase så er det til og med en AI-knapp slik at alle parametere kan kontrolleres av den store roterende koderen ved kun å bevege musen over den. Dette gjør at det aldri har gått fortere å få full kontroll over Cubase.

MX har i tillegg til en USB audio/MIDI-port, en USB-til-Enhet-port slik at du kan koble til USB-enheter for å lagre MX-data på eksternminne, og til og med spille wave-filer direkte fra en USB-stick. Hvis du vil legge et nettbrett eller en MP3-spiller til i systemet ditt så kan du simpelthen koble de til AUX-inngangen med en ministereokabel og så er du klar.

Inkluderer en Fullstendig Suite med Musikkproduksjonprogramvare

MX-serien er den eneste hardware-synthen i sin prisklasse som inkluderer en en fullstendig suite med programvareverktøy for musikkproduksjon. Den inkluderte programvaren Steinberg Cubase AI inneholder 48 lydspor og 64 MIDI-spor, notesystem og innebygde VST-effekter, slik at du kan fullføre produksjonene dine med kun MX og AI. Den leveres til og med i en pakke sammen med Steinberg Prologue og Yamaha YC-3B orgelemulator slik at du har noen overbevisende VSTs for å komme i gang. I tillegg så finnes det eksterne "template editors" for at du skal kunne stille inn kontroll av VSTs. Avslutningsvis så har Yamaha jobbet med tredjepartsutviklere for å sikre at fullfunksjonelle "cross platform editors" vil være tilgjengelige ved utgivelse.

Funksjoner

 • Over 1000 lyder fra MOTIF-serien
 • Utstyrt med VCM-effekter
 • Enkelt "Split/Layer Performance Mode" for umiddelbar inspirasjon
 • 16-dels "Multi Timbral" og 128-noters polyfoni
 • Omfattende "Hands-On" kontroller for VSTs og DAWs
 • "Bi-directional" USB Audio/MID-interfacing
 • Et lett design med et Yamaha keyboard
 • Fullstendige analoge og digitale tilkoblingsmuligheter
 • 999 arpeggiomønstre
 • 166 MB intern Wave ROM
 • AUX-inngang og avspilling av WAV/MIDI-filer
 • Avansert "synth editor"
 • Inkluderer en fullstendig pakke med programvarer for musikkproduksjon (Cubase AI, YC-3B orgelemulator, Steinberg Prologue analog synth)

Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.