Trommemikrofoner

Drum mikrofoner kommer i alle former og størrelser, hver med sine egne unike egenskaper å fange ulike deler av trommesettet. Dynamiske og kondensatormikrofoner er de vanligste typene mikrofon brukes til å fange trommer.

Vis all informasjon

Mest populære tromme mikrofoner

Første 27 produktvisninger

Om tromme mikrofoner

Mic'ing opp et trommesett kan være en av de vanskeligste aktivitetene ingeniør kan ansikt-Heldigvis, med høyre mikrofonen, og jobben kan bli mye enklere. Tradisjonelt er et trommesett mic 'd opp med en mikrofon på kick, skarptromme, -lue og to overliggende mics for cymbaler og toms. Som med alle mic-programmer, er det imidlertid ingen regel til dette. For å oppnå visse lyder, kan ingeniører foretrekker å legge til bestemte tom mikrofoner eller ytterligere rom mics å fange atmosfære. Mange produsenter gjøre mic trommesett, som består av avgjørende mics. Shure PGDMK6 Drum mikrofon pakken inneholder tre PG56 skarptromme/tom mikrofoner, en PG52 kick mic og to PG81 overliggende mics.

AKG D112 dynamisk mic er en favoritt studio for håndtering av høyt trykk til en spark sylinderen og er også tilgjengelig på Gear4music.com.com