Mikrofoner og preamper

Våre mikrofon og Preamps avdeling har et bredt utvalg av mikrofoner som er egnet for alle situasjoner. Om du leter etter en kondensatormikrofon for studio, for eksempel Røde-NT5, eller en dynamisk vokal mic for teater, som den populære SM58, er vi sikre på at du finner noe som passer til budsjett og kravet.

View All Information

Mest populære mikrofoner og preamper

Første 17 produktvisninger

Lær mer om mikrofoner

Ettersom forskjellige mikrofoner er ofte laget for ulike formål og miljøer, må disse faktorer vurderes av potensielle kjøpere. For eksempel, mens en SM58 kan være ideell for vokal, kan en Shure PGDMK6 Drum mikrofon Kit være mer hensiktsmessig for miking opp en skarptromme, toms og bass tromme.

Drummers som vil mic deres prosjektpakker kan selv har mange problemer å vurdere, for eksempel om de vil bruke et standardsett med kondensatormikrofoner eller mikrofoner som er utformet spesielt for dette instrumentet, komplett med klipp. Med de ulike alternativene som er tilgjengelige, så vel som uendelig antall mulige tromme konfigurasjoner, spillere kan få det gode råd å undersøke hva som er på markedet grundig før du bestemmer hva som best dekker deres behov.

Et annet problem å vurdere, er om brukere vil lav eller høy impedans mics. Den tidligere kan sende signaler over flere hundre fot, uten noen merkbar forverring i lydkvalitet. Imidlertid signalet på mer rimelig høy impedans mics kan bli dårligere hvis kabler over mer enn 20 fot brukes.