Sequencer programvare

Sequencer programvare refererer til hva er vanligvis kjent som DAW programvare. Egentlig, det er et program som lar brukere post, sekvens, mix og master sanger i ett program. De fleste vil være vert VST instrumenter eller effekter for ekstra kreativitet og kvalitet. Sekvensering programvare vil vanligvis håndtere lyd, MIDI og selv video - for eksempel Steinberg's Cubase 5. Programvaren vil vanligvis opptre som en master-brukerinterface, tar i bruk alle eksterne hardwareenheter som lydkort og MIDI-kontrollere - noen som Ableton Live kan også brukes som ytelsesverktøyene.

View All Information

Sequencer programvare

Første 47 produktvisninger

Om Sequencer, programvare

Vanligvis har alle musikkprogramvare fire hovedfunksjoner felles; de kan post, redigere, sekvens og blande lyd. Men er noen deler av programvaren mer egnet til bestemte programmer.

Ableton Live for eksempel, anses å være en live performance programvare, takket være dens evne til å ordne, redigere og sløyfe on-the-fly.

Steinberg Cubase er generelt ansett å være en musikkprogram produksjon orientert, og er stor for å ingeniører eller opptak musikere.

Propellerhead Reason er unikt ved at det er helt og holdent basert rundt MIDI produksjon og emulerer en der kan du praktisk talt slippe instrumenter og effekter i og ut av studio-rack. Reason er et godt verktøy for Hip-Hop og elektronisk musikere.

Andre populære DAW programvare slike Sonar, Pro Tools og FL Studio alle tilbyr litt forskjellige funksjoner og er egnet for visse programmer, så det anbefales alltid å gjøre noen undersøkelser som er mest egnet for din situasjon.