Audio Technica ANC9 Noice-Cancelling Hodetelefoner

kr 1 693 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • 3 Modes Of Noise Cancellation. span class="notranslate">
  • span>Kompatibilitet med iPhones og Andre Smarttelefoner. span class="notranslate">
  • span>. span class="notranslate">
  • span>

Audio Technica ANC9 Noice-Cancelling Hodetelefoner

- detaljer

Audio-Technica's ATH-ANC9 hodetelefonene er deres første over-øret QuietPoint aktive støyfjernende hodetelefoner å tilby Tri-Level Cancellation og kompatibilitet med iPhones og smarttelefoner.

Produktreferanse: 25087

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Funksjonen Tri-nivå avbestilling tilbyr tre unike modus-innstillinger for active noise cancellation som passer forskjellige miljøer for støy. Modus 1 er ideell for bruk på fly, tog og busser, å bruke maks støydemping lave frekvensene. Modus 2 er utformet for bruk i støyende kontorer eller overfylt steder, målretting mellomtoner frekvenser. Modus 3 er egnet til bruk i allerede stille omgivelser, for eksempel biblioteker, å skape et perfekt, fredelig miljø ideelt for studien.

ATH-ANC9 kabelen er utstyrt med en innebygd mikrofon og smartphone kontroller besvare anrop og kontrollere musikk. Mikrofonen har retningsuavhengig pickup Pattern, og er utformet for skarpe forståelige språk uten behovet å snakke direkte inn i mikrofonen.

I tillegg til disse funksjonene er ANC9 ganske enkelt en fremragende hodetelefon. Dens 40 mm drivere sikre Hi-Fi-krystallklar lydgjengivelse, og luksuriøse minne skumgummi i ørekoppene og hodebøyle gjøre for Velkommen komfort under lytting lenge økter.

Funksjoner/spesifikasjoner:

  • 3 unike støyfjernende-modi for forskjellige miljøer
  • Innebygd mikrofon og smartphone-kontroller for bruk med iPhone og Smartphone
  • Som følger med koffert, batteri, adaptere og to kabler (1 med innebygd kontroll/mikrofon)