DISC Avantone Pro LA7 liten Abbey 7 Studio Monitor, svart

  • 2-veis drevet Studiomonitor.
  • Tilpasset designet luft bevegelse transformator.
  • Inkluderer ekstern strømforsyning.
  • Foran-skyting Bass refleks Port.
  • Glatt, svart Finish

DISC Avantone Pro LA7 liten Abbey 7 Studio Monitor, svart

- detaljer
Avantone Pro LA7 liten Abbey 7 Studiomonitoren er en 6,5 '' drevet studio skjerm med 2-veis design og Avantones proprietære 'luft bevegelse' transformator diskant og woofer. Den Avantone Pro LA7 er det ideelle valget for miksing og mastering programmer sin bredt frekvensområde og foran avfyring bassutgang for ekstra respons på lavere bandet. Egendefinerte luft bevegelse transformatoren bidrar til å maksimere hver eneste nyanse av lyden du arbeider med å forbedre effektivitet og ytelse. Med to power forsterkere og en tilpasset designet AM transformator er den Avantone Pro LA7s ideelle for en rekke musikalske og programmer.

Produktreferanse: 43274

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Ideell For miksing og Mastering

Den Avantone Pro LA7 trash Abbey Studio Monitor er det ideelle valget for alle digitale musiker, perfekt for miksing og mastering programmer. 6.5 ’ ’ drevet studio monitor funksjonene Avantone ’ s navnebeskyttet Custom luft bevegelse transformator diskant og woofer maksimerer effektiviteten og lyd. Også inkludert er en front avfyring bassreflekteringsport som hjelper for å optimalisere lav frekvensrespons, legger til at ekstra thump i den low end. 2-veis utformingen sikrer både low end og høy end kjører med maksimal effektivitet, takket være de doble innebygde kraften forsterkerne dedikert til både frekvensbånd. Bredt frekvensområde og rekke kontroller at du kan høre alle nyanser i den originale lyden, levere referanse førsteklasses lyd. Med sin premium-kvalitet komponenter og eksepsjonell soniske egenskaper, den Avantone Pro LA7 er det ideelle valget for digital musikere og multimediaartister likeledes.

Funksjoner

  • 6.5 ’ ’ drevet studio monitor
  • Tilpasset designet luft bevegelse transformator tweet og woofer
  • Volumknappen, bakken heis bryteren combo telefon/XLR balansert inngang, tent strømbryter
  • Komplett med ekstern strømforsyning
  • 2-veis forsterkning (68-watts RMS - HF / 132RMS - LF)
Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.