DISC Blue Yeti Pro profesjonell USB-mikrofon

kr 2 841 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

DISC Blue Yeti Pro profesjonell USB-mikrofon

- detaljer

Yeti-Pro er verdens første USB-mikrofon å kombinere 24-biters/192 kHz digitalt opptak oppløsning med analoge XLR utdata. Featuring tre Custom kondensator kapsler og fire ulike Pattern innstillinger, kanne Yeti-Pro fange digital lyd med opptil fire ganger klarhet funnet på CDer.

Produktreferanse: 19401

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Yeti Pro har et banebrytende A-D omformer chip og separat analoge krets banen for usewith profesjonell studio miksere og preamper. Du får også en innebygd hodetelefon forsterker for zero-latency overvåking, og få direkte kontroller for hodetelefonens lydstyrke, Pattern utvalg, stum og mikrofon. Så om du registrerer hjemme, i et studio (eller i Himalaya!), den Yeti Pro er din ultimate lyd-løsning.

Legenden om Yeti fortsetter med den mest avanserte og allsidig multi-Pattern USB-mikrofon roaming naturen i dag. Yeti Pro funksjoner-verktøyene og -opptak evner som vanligvis krever flere mikrofoner og enheter, alle med enkelheten til en plug 'n play USB-mikrofon.

Skrivebordet eller Studio, mulighetene er uendelige

Du kan raskt velge fra hver av Yeti Pro fire Pattern innstillinger (stereo, cardioid, rundstrålende, toveis) ved å ganske enkelt rotere Pattern velgeren knotten. Diagrammet nedenfor viser hvert Pattern symbol, lydkilden retning, og foreslo opptak programmer.

STEREO

Stereo modus er flott for å fange en realistisk stereo bilde. For å starte, pek mikrofonen på lydkilden som skal post ("Ahead" mikrofonen er siden av mikrofonen med blå mikrofoner logoen). Avhengig av den og/instrument eller lyd som du ønsker å oppnå, kan du plassere grillen av mikrofonen hvor som helst fra 5 cm til flere meter Ahead lydkilden. Du vil få like mengder av signal i både høyre og venstre kanal ved å midtstille lydkilden. Hvis du ønsker litt mer av signalet i høyre kanal, flytte lydkilden litt til høyre side av mic (som om en er bak mikrofonen), og hvis du ønsker litt mer av signalet i venstre kanal, flytte lydkilden til venstre (som om du er bak mikrofonen). Du kan eventuelt registrere alt som sentrert som mulig, og enkelt justere plasseringen når du er blande innspillingen. Hvis du vil at lyden i høyre eller venstre kanal bare, bør du prøve å bruke cardioid, toveis eller innstillingen rundstrålende og bruke programvaren til å hard-pan lyden til venstre eller høyre.

NYRE

Cardioid er den mest brukte modusen, og kan være nyttig i høyst alle plassering. Hvis du spiller vokal, en podcast eller en kommentarspor, er cardioid sannsynligvis det beste valget. Når du spiller inn i cardioid, er lyden rett Ahead mikrofonen plukket opp mens lyden på baksiden og sidene av mikrofonen ikke er plukket opp. Derfor vil du ordne kilden direkte Ahead mikrofonen. Kule vil levere den mest direkte, rik lyd, men vil ikke tilby så mye luft eller tilstedeværelse som de andre opptaksmodi.

RETNINGSUAVHENGIG

Retningsuavhengig betyr at mikrofonen tar opp lyd like fra alle retninger. Denne innstillingen er perfekt for opptak av en gruppe musikere alle spille på samme tid, innspillingen en samtale mellom flere parter rundt et rom, en konferansesamtale eller andre situasjoner der du vil fange atmosfæren av "å være der." Fordi lyd er plukket opp fra alle retninger i denne modusen, retningen av mikrofonen er ikke avgjørende, men som en god tommelfingerregel, kan du starte ved å orientere Ahead mikrofonen på den primære lydkilden som du ønsker å spille inn.

TOVEIS

Toveis betyr at mikrofonen plekter opp lyden på Ahead og bak på mikrofonen, mens lydene til sidene er "avvist" eller ikke plukket opp. Toveis-innstillingen er svært nyttig i å oppnå en nyansert, behagelig lyd når du spiller inn musikkinstrumenter, og er perfekt for innspillingen et intervju med to eller flere gjester. Ved å plassere mikrofonen mellom to eller flere fag (Ahead mikrofonen overfor en kilde, baksiden av mikrofonen stativ overfor en annen), kan du oppnå en naturlig lyd uten vanskelighetene ved å bruke flere mikrofoner.

Funksjoner/spesifikasjoner:

 • Påkrevd strøm / forbruk: 5V 500mA (USB) / 48 v DC (analog)
 • Samplingsfrekvens: 192 kHz
 • Bithastighet: 24-biters
 • Kapsler: 3 blå-proprietær 14 mm kondensator kapsler
 • Polar mønstre: Kule, toveis, rundstrålende, Stereo
 • Frequency response: 20 Hz - 20 kHz
 • Følsomhet: 4.5mV / Pa (1 kHz)
 • Max SPL: 120dB (THD: 0,5 1 kHz)
 • Impedans: > 16 Ohm
 • Utgangseffekt (RMS): 130 mW
 • THD: 0,009
 • Frequency response: 15 Hz? 22 kHz
 • Signal til støy: 114dB
 • Dimensjoner (extended i stativ): 4.72"(12cm) x 4.92"(12.5cm) x 11.61"(29.5cm)
 • Kabel: 12 "Y-kabel og 3 M USB-kabel

SYSTEMKRAV:

 • PC: Windows 7, Windows Vista, XP Home Edition eller XP Professional USB 2.0 høyhastighets; 256 MB RAM (minimum)

 • Macintosh: Mac OSX (10.4.11 eller høyere) USB 2.0 høy fart; 256 MB RAM (minimum)