DISC Metric Halo produksjon pakke for AAX/lyd enheter

kr 7 351 Utsalgspris kr 8 167 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • Digtal ned her ved kjøp.
 • Inkluderer 7 Metric Halo plugg Ins.
 • forbedrer lyd prosessorkraft.
 • Bredt utvalg av topp-Tier effekter.
 • iLok nøkkel selges separat

DISC Metric Halo produksjon pakke for AAX/lyd enheter

- detaljer
Den Metric Halo produksjon pakke for AAX/Audio enheter er en allsidig samling av programvare designet for musikkprodusenter og digital musikere. Halo produksjon pakke har et utvalg av noen av de beste plug-ins tilgjengelig fra Metric Halo inkludert: Haloverb, Multiband Dynamics, presisjon De Esser, TransientControlm, ChannelStrip 3, karakter og Multiband ekspander. Dette rekke programvarebaserte effekter kan du integrere noen av de beste DSP behandlingen tilgjengelig på markedet i produksjoner og lyd ordninger. Med sitt utvalg av variert behandling, den Metric Halo produksjon pakke er ideell for studio og live applikasjoner likeledes.

Produktreferanse: 37657

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

HaloVerb

Metric Halos HaloVerb er en plugin som lar deg legge til dybde og stemning noen opptak. HaloVerb gir stor fleksibilitet og kontroll over parametrer som angår den reverb takket være pluggen i å være en algoritmisk reverb.

Multiband Dynamics

Metric Halos Multiband Dynamics er en plugin som gir deg måter å forme og mugg timbral kvaliteten på lyden ved å kjøre den gjennom en 3-veis crossover, som gir uavhengige komprimering per frekvensområdet og setter deretter resultatet gjennom en limiter.

Precision De Esser

Metric Halos presisjon De Esser er en plugg i det tilbyder en måte å manipulere spor og fjerne overdreven høyfrekvent innhold. Presisjon De Esser har også omfattende lytting kontroller slik at du kan høre hva som er eller ikke blir fjernet. Presisjon De Esser er viktig for vokal spor og også glimrende for lydbehandling og lyddesign.

TransientControl

Metric Halos TransientControl er en plugin som lar deg endre dynamikken på måter som ikke ville være mulig med en tradisjonell kompressor. I TransientControl kan du gjøre spor jevnere så de sitter i en blanding eller mer punchy å gjøre sporene virkelig skiller seg ut takket være måten du kan endre direkte Sustain og transient av lyd.

ChannelStrip 3

Den Metric Halo ChannelStrip 3 replikeres kanalen stripe delen av en stort format konsoll med egen lagt forbedringer. ChannelStrip3 er i hovedsak et signal bearbeiding pakke, integrere alt du trenger å behandle kanalene i en blanding. ChannelStrip 3 har en rekke forskjellige effekter og bildebehandling verktøy inkludert en Expander, kompressor, flere bånds EQ og en limiter. Intuitivt og ergonomisk Interfaceet gjør behandling spor lett, gir deg omfattende måling, fase inverter, kanal delay SpectraFoo™ spektrum analyse. Dette varierte utvalget av lyd verktøy gir deg alt du trenger for å behandle og mikse lyd med letthet.

Tegn

Metric Halos karakter er en plugg som gir over 20 forskjellige modeller som innlemme og inkluderer lyden av rør, halvledere og transformatorer. Tegn også legger til stasjon kontroll som tillater deg å presse forvrengningen enda høyere å gi over topp lyd mishandlingen.

Multiband Expander

Metric Halos Multiband Expander er en plugin som gir deg måter å forme og mugg dynamisk kvaliteten på lyden ved å kjøre den gjennom en 3-veis crossover, som gir uavhengige ekspansjon per frekvensområdet.

Funksjoner

 • Variert utvalg av produksjon-baserte effekter, håndplukket fra de beste av Metric Halo’ s plug-in utvalg
 • Inkluderer:: Haloverb, Multiband Dynamics, Precision De Esser, TransientControl, ChannelStrip 3, karakter og Multiband Expander
 • Enkel integrering med et utvalg av DAW
 • Øverste skalaenhet prosessorkraft

Programvarekrav

 • Pro Tools AAX (DSP + Native) for Macintosh: Pro Tools 10 eller nyere, Mac OS 10.6.8 eller nyere og iLok + iLok-konto
 • Pro Tools AAX (DSP + Native) for Vinduer: Pro Tools 10 eller nyere, Windows 7 eller nyere og iLok + iLok-konto
 • Lyd enheter for Macintosh: alle Audio Unit vert, Mac OS 10.5.8 eller nyere (PPC eller Intel, 32-biters og 64-bit) og iLok + iLok-konto

Lisenskrav: Alle disse programvarelisenser er levert via iLok som krever en iLok Smart nøkkel Dongle og en iLok.com konto. å kjøpe iLok Smart nøkkel Klikk her. iLok dongle er ikke inkludert i innkjøp av programvare.
Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.