ESI U24 XL USB Audio Interface - B-lager

kr 742 Utsalgspris kr 870 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • 24-biters AD/DA Converter.
 • 2 analog Input og Output kanaler.
 • S/PDIF Digital i/o med optisk og koaksial kontakter.
 • Én utgang kontakten brukes som hodetelefonutgang.
 • Støtte For profesjonell lyddrivere

ESI U24 XL USB Audio Interface - B-lager

- detaljer
ESI U24 XL USB Audio Interface er en 24-biters høyytelses audio interface med S/PDIF i/o og en output-tilkobling som kan brukes som en hodetelefonutgang. Denne kompakte USB audio Interface er utformet for å levere enestående lydkvalitet i en bærbar enhet. U24 XL gir deg med 2 analog inngang og ut kanaler med 1/4 '' TRS kontakter pluss en digital S/PDIF-tilkobling med både optisk og koaksial kontakter. Denne kraftige USB-lydenhet leverer enestående lydkvalitet samt støtte for profesjonell lyddrivere.

Vær oppmerksom på at dette er en B-lager element. B lageret er enten ex reparasjon eller tidligere er returnert av en annen kunde. Den opprinnelige boksing og manuell mangle, og det kan være noen lite tegn til bruk.
Ellers fungerer enheten som nye.

Dette er en flott mulighet til å kjøpe et fullt fungerende produkt til en rabattert pris, leveres med ett års garanti.Programvare sammen med det opprinnelige nye produktet kan ha blitt registrert, eller kan ikke lenger bli inkludert.

Produktreferanse: 77682

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Kompakt men kraftige

ESI U24 XL er stilig, samt bærbare, med Interfaceet måler 10 cm x 9 cm, perfekt for å ta Interfaceet overalt. Selve Interfaceet er konstruert av en robust, alle metall design for maksimal holdbarhet og stil. U24 XL gir deg 2 analog inngang og utgang kanaler med 1/4 '' TRS kontakter samt en utgang kontakt som kan brukes som en hodetelefonutgang for overvåking formål. Med 24-biters, gir Interfaceet deg enestående lydkvalitet og respons, perfekt for digitale innganger. I tillegg til sin imponerende lydkvalitet, Interfaceet også funksjonen realtime monitorfunksjonen for innkommende signaler og støtte for profesjonell lyd drivere som ASIA 2.0. Det er også CoreAudio støtte for Mac OS X 10.4 og høyere for Apple-brukere.

S/PDIF digitale innganger og utganger

ESI U24 XL gir deg også en praktisk digital S/pDIF-tilkobling i både optisk og koaksial format for ekstra allsidighet. S/PDIF er en av de viktigste digital formatter for overfører lyd. Mye av digital hørlig utstyret vil komme med en S/PDIF ut som profesjonell CD-spillere eller 5.1-høyttaleranlegger. S/PDIF-tilkoblinger kommer i form av både koaksialkontakten for maksimal fleksibilitet og kompatibilitet med andre eksterne enheter.

Funksjoner

 • 2 x analog inngang og 2 analog utgang kanaler (1/4" TRS kontakter)
 • Én utgang kontakten brukes som hodetelefonutgang
 • S/PDIF digital ut tilgjengelig via optisk (Toslink) og koaksial (RCA)-kontakter
 • 24 biters AD/DA omformer
 • Realtime input overvåking for innkommende signalene
 • Drivere for Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP med ASIO 2.0 støtte med lav latens
 • Core Audio-støtte under Mac OS X 10.4 og høyere
 • Kompakt design (10 cm x 9 cm)

For mer informasjon om ESI U24 XL se PDF ovenfor.
Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.