IK Multimedia iRig Mic HD for iOS, svart

kr 1 172 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • Hoy kvalitet, Digital mikrofon.
  • For bruk med din iOS enhet.
  • Electret kondensator kapsel.
  • Noyaktig gevinst Control.
  • Ideelt For et utvalg av opptak programmer

IK Multimedia iRig Mic HD for iOS, svart

- detaljer

Den forste hoykvalitets digital handholdt mikrofonen for iPhone, iPad, iPod touch og Mac.Produktreferanse: 43217

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

iRig Mic tilbyr perfekt digital hørlig kvalitet og multi-plattform kompatibilitet for alle generasjoner av iOS enheter og Macintosh-maskiner, i tillegg til dets praktisk håndholdte formfaktor og praktiske funksjoner.

Takket være en høy kvalitet electret få kondensator capsule og en presis kontroll, iRig Mic HD er utstyrt for å håndtere et bredt spekter av opptak programmer. Det er perfekt for profesjonelt fange tale, sang, akustiske instrumenter, gitarforsterkere, et helt band eller andre typer lydkilden.

Med solid metall-konstruksjon og en komfortabel håndholdte formfaktor, iRig Mic HD er ideell for intervjuere, kringkastere, foredragsholdere, sangere og musikere som vil høyeste kvalitet innspillingen på farten. Standard kabinettet kan lett monteres på alle vanlige mic stativ hefte, og sin utforming med avtakbare kabler, holder den totale størrelsen minimumsbeløp største mobilitet.

iRig Mic HD støtter de bredeste om Apple enhetene via en rekke tre avtakbar kabler. Det er den første håndholdt mikrofonen som inkluderer en lyn forbindelseskabel til de nyeste iPhone, iPad og iPod touch-modellene, mens en USB-kabel gjør for tilkobling til en Mac datamaskin. En 30-pinners kabel for testamentarisk gave iOS modeller er også tilgjengelig.