Jamhub Greenroom stille øvelsen Studio

 • Video 1
 • Video 2
 • Video 3
kr 5 050 Utsalgspris kr 6 257 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

Jamhub Greenroom stille øvelsen Studio

- detaljer

Tar scene når som helst, hvor som helst med JamHub GreenRoom. Du har spilt lenge nok til å vite at jo bedre generalprøve, bedre ytelse. GreenRoom er det perfekte systemet til leie du øver oftere, uten volum kriger, og nagle den sangen raskere. Når du kommer til det grønne rommet blir du klar for Vis tid.

Produktreferanse: 17955

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

En JamHub er en flere input, flere lyd kanal enhet designet spesielt å tillater musikere å jamme eller øver stille og spille oftere. Dette fører vanligvis til å forbedre bandets ferdigheter svært raskt. Vitenkabinettelige studier viser at bedre kvalitet praktisere fører til raskere kompetanseutvikling. Noen sier, "praksis spiller? t gjør perfekt, perfekt øvelse gjør mester.» Bruk dine JamHub for å muliggjøre beste prøvene.

Bare koble øving utstyret som en modellering forsterker, et keyboard, mikrofonen og hodetelefonene. Har din bandkamerater gjøre det samme. Alle kan opprette en blanding som er riktig for dem, og du er klar å gå.

Du finner med en JamHub som du kan spille lenger, uten å forstyrre andre, og uten brenner ut ørene. Viktigst, fordi det ikke er flere høyt forsterkere i et lite rom muddying opp, klarhet i din jam er kraftig forbedret og prøvene er mye mer produktiv.

Til slutt, med det JamHub SoleMix kontroller, du kontrollere det du hører. Så er volum kriger en ting fra fortiden. Bassist for høyt? Bare komme over til JamHub inndelingen og senker ham/henne. Og bassist kan skru opp trommer og slå ned gitar slik at han kan låse inn i sporet. Alle hører hva de trenger å høre slik bandet er bedre raskere.

En JamHub kan du jam med bandet hvor som helst, når som helst i nær stillhet. Og opplevelsen bergarter. Hver musiker hakke en farge-delen og plugger i sine instrumenter, mikrofoner og hodetelefoner, deretter bruke sin del? s SoleMix kontroller, oppretter egne perfekt blanding.

Du vil høre deg selv med fantastiske nye klarhet og mer volum krig. Så, ikke bare vil du være jamming oftere, men du vil også være å få bedre raskere og arbeider ut helt nye arrangementer til de samme gamle låtene.

Forbedre og nyte musikken har aldri vært så enkelt.

Funksjoner/spesifikasjoner:

 • 21 lydkanaler for opptil 7 musikere

 • 7 XLR og 7 TRS input knekt

 • SoleMix kontroller for hver inndeling slik at alle lager sin egen blanding

 • 4 SoleMix eksterne kontakter (1 ekstern inkludert)

 • 1-R bryteren for raskt å lytte til opptak blanding

 • R delen for tilkobling til MP3 eller opptak

 • Innebygd 24-biters stereo effekter som reverb, delay og modulering

 • scene control gir hver spiller virtuelle scene beliggenhet i øvelsen studio Phantom power ( 48 v)

 • USB ut for direkte opptak til datamaskinen

Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.