MARANTZ PMD-561 håndholdte 4-kanals Solid State opptaker

kr 4 192 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • Profesjonell bærbar Solid State-opptaker.
 • Valgbar Stereo/Mono/WAV/MP3-opptak.
 • Valgbar samplingsfrekvenser (WAV).
 • 2 balanserte XLR Mic-innganger med phantom power for +48.
 • Postene direkte til SD/SDHC Flash Media

MARANTZ PMD-561 håndholdte 4-kanals Solid State opptaker

- detaljer
Marantz PMD-561 håndholdte 4-kanals Solid State opptakeren er en bærbar, profesjonell lyd-opptaker med 4 kanaler og 2 balanserte XLR mic-innganger med + 48 v Phantom Power. Denne høy ytelse bærbar opptaker funksjoner seks valgbar samplingsfrekvenser mellom 192 320 kbps (MP3) samt en S/PDIF digital inngang for tilkobling PMD-561 til eksterne lydenheter som studio Interface. Den har også to valgbar opptak dybder (16 og 24-biters) der du kan velge den prøven og bitdybden som passer dine behov. Du kan registrere i MP3 eller WAV filer formater, levere enestående lydkvalitet uansett miljø. I tillegg skarp knappene Marantz PMD-561 funksjoner store frontpanelet pluss en lys, skjerm for enkel overvåking.

Produktreferanse: 76369

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Innspillingen allsidighet

Marantz PMD-561 håndholdte 4-kanals Solid State opptakeren er ideelt for en rekke profesjonelle opptak programmer. Diktering og podcasting å fange høy kvalitet & lsquo; funnet lyder ’ på farten sikrer PMD-561 best mulig lydkvalitet takket være valgbar lydformat, bitdybde og prøvetaking priser. De valgbare lydformatene er ideelle for å fange lyd i formatet du trenger dem. Om du trenger å registrere til MP3 eller WAV, Marantz vil tillate deg å gjøre dette med utrolig klarhet og dybde til opptakene dine.

Tilkobling

Funksjonene Marantz PMD-561 2 balansert XLR mikrofoninnganger med + 48 v phantom power lar deg ta opp direkte fra studiokvalitet kondensatormikrofoner på fly. Dette gir deg ekstra allsidighet av å kunne registrere fra mikrofonen direkte til videomaskinen mens velge filformat, prøve og bitdybden av opptaket. Dette er ideelt for musikere på farten som det lar deg fange studiokvalitet vokal opptak på farten. I tillegg har enheten en S/PDIF digital inngang, som lar deg koble PMD-561 til en rekke eksterne lydutstyr som studio Interface.

Vis & Design

Holdbar utforming av PMD-561 gjør det perfekt for hvor som helst med deg. Dens ytre casing og form enkelt motstativdyktig mot overfladisk skader mens frontpanelet har en rekke store knapper for access kontroller og parametere. Frontpanelet på PMD-561 har også en lyse LED-skjerm som har en decibel meter for både venstre og høyre kanal, pluss en tre segmentet batterimåleren for vise hvor mye strøm enheten innehar. I tillegg har enheten en 9 segmentet desibel meter på bunnen som gir deg en lyse visuell representasjon av volumet, mens også signalisere desibel måleren skal over riktig nivå. Det har også en integrert hodetelefoner inngang for rask og enkel overvåking pluss et samlet uttak kontroll utnytte høyttaler utdata. Lyd dato er registrert direkte en stabil og pålitelig SD/SDHC flash media for maksimal sikkerhet og kan overføres til en datamaskin via integrert USB-tilkoblingen.

Funksjoner

 • Spille inn profesjonell lyd direkte til stabile og pålitelig SD/SDHC glimtet media
 • Valgbare stereo / mono /. WAV / MP3-opptak
 • 44,1, 48 og 96 kHz samplingsfrekvenser (WAV)
 • Valgbar 16 - og 24-biters innspilling dypet
 • Seks valgbar samplingsfrekvenser fra 192 kbps til 32 kbps (MP3)
 • S/PDIF digitalinngang for tilkobling til studio Interface og mer
 • (2) balansert XLR Mic-innganger med + 48 v phantom power
Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.