Olympus LS-14 Linear PCM bærbar opptaker

  • Video 1
kr 1 603 Utsalgspris kr 1 707 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • 3 Høy følsomhet 90 graders mikrofoner.
  • Opp til 46 timers batterilevetid.
  • 4 GB innebygd minne.
  • Modus Dial og Smart modus.
  • Inkluderer koffert og stativ

Olympus LS-14 Linear PCM bærbar opptaker

- detaljer

LS-14 er en hendig liten enhet som er ideell for bærbar innspilling. Enkel og bruker vennlig med en rekke verktøy som er utformet for musikere og deres behov som dette er den ideelle lydopptaker for live konserter, øving og jamsessions.Produktreferanse: 34708

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Smart og enkel innspillingen

Hadde nok av endeløse på skjermmenyer? LS-14 går tilbake til grunnleggende med smart, strømlinjeformet kontroller. En enkelt front dial lar deg velge mellom forskjellige opptaksmodi umiddelbart. Kombiner dette med enkel å lese utfoldelse grenseflate, intuitiv knappeutforming, en stemme Guide med lyd kunngjøringer og en Smartmodus at sutomatically justeres til optimal opptaksnivået og du vil se det har aldri vært enklere å oppnå klasse studioinnspillinger.


Høy følsomhet Stereo mikrofoner

Olympus LS-14 fanger perfekt lyd som lineær PCM-opptak med opptil 96kHz/24 bit bruker to høy følsomhet og lav støy mikrofoner satt i 90 graders vinkel slik at naturlig og ekspansiv stereo innspilling. Kan fange ren lyd på opptil 130 desibel, LS-14 produserer høykvalitets, oppslukende opptak withour klipping selv når konserter eller konserter. Lyd og system kretsene skilles slik lyd fornedrelse mens en valgbar lavt kutt filter (100Hz / 300Hz) hjelper deg å redusere uønsket bakgrunnsstøy.

Musiker vennlig verktøy

LS-14 har en rekke funksjoner spesielt designet og utviklet for musikere. En kromatiske tuner sikrer instrumenter er i harmoni før du starter mens en metronom holder tid. Høy drevet overdubbing evner og avspilling av Variabel hastighetskontroll betyr LS-14 har en hel haug med praktiske funksjoner. Før opptak bufferen er en genial funksjon som tar flere sekunder av lyden før du trykker opptak så du aldri glipp av begynnelsen av en tarck! Når du har fanget din lyder, LDS-12 recorder gir deg en rekke profesjonelle filen og redigering alternativer inkludert fil deler, delvis slette og Trimming.

Kofferten og stativ

Enkelt kan settes til et stativ hull på baksiden av LS-14, inkludert stå klippet gir ekstra fleksibiliteten til din innspillingen. Dens toveis design gir deg plassering opptakeren akkurat der du trenger den på en tabletop eller andre flate samtidig minimalisere overflaten vibrasjon, eller klipping det direkte til en Mikrofonstativ for upåklagelig opptak nærbilde. Også inkludert i boksen i LS-14 er en pålitelig beskyttelsesetui for mobilitet.

LS-14 opererer på to AA alkaliske batterier (inkludert) eller to AA Ni-MH oppladbare batterier, og kan skilte med opptil 46 timer kontinuerlig opptak. Du kan også velge ekstern opptak med rask tillegg av en valgfri ekstern sender og mottaker (ikke inkludert), som gir deg frihet til å flytte som du spiller inn og hindrer uønsket støy fra direkte håndtering av recirder.

Funksjoner/spesifikasjoner

Se de fullstendige spesifikasjonene for Olympus LS-14 opptakeren kan du laste ned PDF ovenfor.