Redaktører nøkkel PC keyboard for Pro Tools

kr 1 133 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • World's First Backlit Keyboard for Avid Pro Tools.
  • Kompatibel med alle versjoner av Pro Tools.
  • Forbedre produktiviteten og redusere anstrengelsen for øyet.
  • Ideelt for mørkt redigering/produksjon suiter og Recording Studios.
  • Praktisk og raskt Access å redigere bort verktøy

Redaktører nøkkel PC keyboard for Pro Tools

- detaljer

Den redaktører for PC keyboard er verdens første dødgang redigering spesielt keyboard for Avid Pro Tools. Perfekt for nybegynnere og fagfolk både, denne keyboard bidrar til å redusere øye flekken mens du sparer tid og dermed forbedre produktiviteten. Redaktører for bakgrunnsbelyst keyboard har Snarveitekst og symboler, samt standardkeyboard tekst, gi deg lynrask access til alle Pro verktøyets viktigste verktøy og funksjoner.

Produktreferanse: 73826

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Anstrenges mindre og forbedre produktiviteten

Øynene er et stort problem for de fleste databrukere og for redaksjonen arbeider i en dunkelt opplyst rom problemet kan være mye større. Redaktører for bakgrunnsbelyst keyboard ble utformet med hjelp av optiske Express UK slik det ville hjelpe å minimalise problemene og derfor forbedre total produktivitet.

'' Dette innovasjon bør bør redusere øye press symptomer. Dette til slutt forbedre effektiviteten for brukeren og bedre øye helse på lang sikt '' -Stephen Hannan, kliniske tjenester direktør av optisk uttrykke.

Redigere opptil 40% raskere

Redaktører for bakgrunnsbelyst keyboard er utformet for å hjelpe deg å redigere raskere enn noensinne. Med hver Pro Tools snarvei under fingertuppene, vil du ikke lenger trenger å bruke tid ser gjennom PDF manualer, -verktøylinjer og menyer. Redaktører Tangenter kan finnes i mange av verdens topp suiter, post produksjon hus og opptaksstudioer; så nå er det din tur til å forbedre datamaskinen satt opp og delta i redigering revolusjonen.