Teenage Engineering OP-Lab musikalske eksperimentelle styret

  • Video 1

Teenage Engineering OP-Lab musikalske eksperimentelle styret

- detaljer

Oplab musikalske eksperimentelle styret lar deg interconnect nesten alle elektroniske musikkinstrumenter. Og til slutt er det bare plug and play. Ingen flere hassle med én boks for MIDI, og en annen for CV eller en tredjepart for USB. Oplab har alt på ett sted. Bare koble kabler, sette den riktige scenariet og oppleve en perfekt synkronisert.

Produktreferanse: 24204

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

En av de grunnleggende ideene bak Oplab er å la deg koble ting, leker eller trashpost som du allerede har rundt deg, og for å gjøre det arbeide interaktivt med din elektroniske musikkinstrumenter. Fange en ødelagt harddisk, rive det fra hverandre, koble til og bruke den som en Kladdeblokk. En enkel en er å bare koble en mus. Eureka! Musen er nå en tonehøyde bender.

Koble knotter, potentiometers og lysdioder og legge til enkelte programmering ferdigheter, og du er i stand til å bygge din egen soundmaking maskin utelukkende på Oplab. Med MIDI inn og ut rett fra brettet. En utviklingspakke vil være klar i nær fremtid.

Oplab har to standard USB host-porter og en mini USB-port for enheten. Så vil noen mobile enheten eller datamaskinen som sender MIDI over USB eller avgi en lyd trig klikkelyd fungere som en kontroller eller slave via din Oplab.

Oplab er den perfekte følgesvenn til din OP-1. Rettferdig plugg og lek for øyeblikkelig MIDI IN ut og THRU. Og for å ta OP-1 eiere enda mer, blir det fremtidige OP OS-oppdateringer som vil låse opp enda mer kule funksjoner.

Oplab kommer som en Bart PCB maksimal fleksibilitet. Hvis du trenger kraftig beskyttelse gå for valgfrie Eurorack monteringsplaten og montere den rett i stativet eller bygge en ryddig Custom bokstaver for din Oplab.

Funksjoner / Spesifikasjoner:

  • USB ut og x 2. Pluss én Micro USB. Oplab kan fungere som vert enhet.
  • CV i eller en analog inngang
  • CV ut eller analoge utdata
  • MIDI-I
  • MIDI OUT SYNC ut eller MIDI gjennom
  • Programmet utvalg brytere
  • Styret dimensjon: 92 x 92 mm

Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.