Yamaha MSP7 Studio Active skjerm

 • Video 1
kr 5 947 Utsalgspris kr 6 905 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • Profesjonell Studiomonitor.
 • Ideelt for hjemmestudioer.
 • Avansert Bi-Amp Design.
 • 6,5 Woofer.
 • Klar og detaljert lyd

Yamaha MSP7 Studio Active skjerm

- detaljer

Yamaha MSP7 er en fullt drevet toveis studio skjerm med flat respons ved lave og høye volumer. MPS7 har en dedikert 80w forsterker som driver en 6,5" woofer og en separat 50w forsterker som ser etter 1" titanium diskant. 6,5" wooferen består av en behandlet polyproplylene membran, satt i en roll-gummi-surround, og har en svært rigid cast-magnesium kurv for å støtte membran og magnetics. 1-tommes diskant er utstyrt med en sentral fase plugg, suspendert på tre struts. Dette hjelper kontroll spredning vinkelen tilbyr noe fysisk beskyttelse. Denne bestemt diskanthøyttaler er kapabel å arbeide opptil 40kHz og er drevet av en kraftig magnetisk krets, med sikte på å gi en ekstremt rask respons for nøyaktig gjengivelse av transienter.

Produktreferanse: 48054

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Strømdrevet for kompromissløs kvalitet

Trenden mot velger høyttalere for produksjon overvåking er basert på noen veldig lyden logikk. Ved å integrere og power forsterkere og høyttalere, kan forholdet mellom dem holdes under perfekte kontroll for overlegen ytelse i et bredest mulig spekter av systemer. Selvsagt er power forsterkere seg av fineste kvalitet og, i motsetning komponent power forsterkere som må være utformet for akseptabel samsvarer med et bredest mulig spekter av høyttalere, er konstruert og produsert spesielt for å kjøre systemet bass og diskant i sitt bestemt kabinett. Uansett hvor MSP7 STUDIO skjermer brukes, og med hva kilder eller annen lyd utstyr, vet du at du alltid får fordelene med en perfekt kraftsystemet forsterker og høyttaler. Du vil høre forskjellen. Du får også fordelen av ikke å måtte håndtere eksterne forsterkere og kabler.

Avansert Bi-Amp Design

Det er mange fordeler til flere forsterkeren høyttaler oppsett, men den ekstra kostnaden og ekstra utstyr som kreves kan gjøre dem upraktisk i mange situasjoner. Med MSP7 STUDIO alt du trenger er innebygd? alt du trenger å gjøre er å angi linje-nivå innspill. 6,5 cm basselement er drevet av en 80 watts effektforsterker, mens 1 tomme dome diskanthøyttaler har sin egen 50-watts effektforsterker. I MSP7 STUDIO gir denne kombinasjonen makt og driveren den perfekte balansen mellom lave og høye frekvensområdene. Frekvensområdene for ulike deles via en nøye utformet elektronisk crossover før makt forsterkeren innganger, med bratte 30 dB/oktav roll-off kurver i både i lav - og høy-pass-filtre. Minimerer mellom modulering mellom frekvensfretdet crossover punktet, oppnå betydelig jevnere, renere crossover ytelse i kritiske mid-range bratt roll-off. Og det faktum at crossover er en linje-nivå elektronisk design helt eliminerer tap, forvrengning, og noen ganger alvorlig mellom modulering som er nesten uunngåelig i konvensjonelle passivt delefilter nettverk drevet av en enkelt effektforsterker.

Detaljer som definerer overlegen ytelse

MSP7 STUDIO bass og diskant enhetene har noen viktige design innovasjoner som bidrar direkte til bedre lydkvalitet. Den 6,5 wooferen, har for eksempel en spesialbehandlet polypropylen kjegle med lav-demping gummi omgir eksepsjonelt glatt svaret. Lavt stivt støpt magnesium kurver både maksimere mekanisk presisjon samtidig som uønsket farge av den som snakker. 1 tomme diskanthøyttalere funksjonen Titan kupler som tilbyr den perfekte kombinasjonen av lett vekt og stivhet for presis reproduksjon akkurat opptil 40 kHz. Diskanthøyttalere har en kraftig magnetisk krets som resulterer i svært rask respons for skarpe, naturlige transienter, og er integrert med en waveguide som oppnår uniform høyfrekvent spredning av 120 grader. Men nøyaktighet gjør et stort bidrag til ytelse som grunnleggende materialer og design. Den minste eksentrisiteten ved justering av diskant kupler og bølgeledere, for eksempel kan alvorlig påvirke ytelsen. Kan justeringen av spoler og magnetiske kretser. Dette er informasjon som krever en betydelig investering av energi og ressurser til å gjøre riktig, og de er nøyaktig detaljene som gjør MSP7 STUDIO superior studio skjermen som det er.

Funksjoner/spesifikasjoner

 • 2-veis bass-refleks bi-forsterkeren nær feltet studio monitor
 • 6,5 "kjegle woofer og 1" Titan dome høyfrekvente enhet leverer 45Hz - 40kHz frekvensgang
 • 130 watt (LF 80W HF 50W) dynamisk bi-forsterkeren makt.
 • XLR balansert inngang.
 • 31 posisjoner nivå kontroll muliggjør presise samlede systemet nivå matching.
 • Low Cut bytte og TRIM kontroll (høy/lav).
 • Full skjerming.
Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.